Adrian Chiles o va înlocui pe Emma Barnett la BBC Radio 5 Live

0

Radiodifuzorul Adrian Chiles a fost confirmat ca radiodifuzorul care o înlocuiește pe Emma Barnett la BBC Radio 5 Live joi și vineri dimineața.

Naga Munchetty prezintă acum același spectacol de luni până miercuri. Chiles a prezentat anterior programele BBC The One Show, Match of the Day 2 și Working Lunch, precum și show-ul ITV’s Daybreak.

„Adrian este un radiodifuzor minunat în care publicul nostru are încredere și respect”, a declarat Heidi Dawson, controlerul 5 Live.

Timpul de întrebări suplimentar înlocuit

„El are acea capacitate unică de a-i liniști pe ascultători și de a-i face să zâmbească, rămânând în același timp neîncetat în chestionarea celor cu poziții de putere.”

Chiles s-a alăturat postului la lansarea sa în 1994 și a apărut în mod regulat în emisiuni precum Wake Up To Money și 5 Live Drive.

După mutarea sa la mijlocul dimineții, emisiunea Chiles ‘Time Time Extra Time va fi înlocuită de un nou program, găzduit de Colin Murray.

Barnett, care s-a mutat la BBC Radio 4 pentru a găzdui Woman’s Hour, s-a apărat săptămâna aceasta după ce un oaspete care era rezervat să apară la programul BBC Radio 4 a renunțat din cauza remarcilor prezentate de prezentatoare despre ea în aer liber.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și