Ai nevoie de un implant dentar? Pretul poate fi acum redus!

0

Lipsa unui dinte sau a unei masele afecteaza atat sanatatea danturii, cat si increderea de sine. Din fericire, exista tratamente prin care se pot acoperi spatiile libere. Desi ai putea opta pentru o lucrare, un implant dentar la pret bun este o solutie mai eficienta.

Aceste tratamente sunt acum disponibile la pret redus, iar tu iti vei recapata zambetul fara sa investesti foarte mult. Medicii dintr-o clinica moderna dispun de pregatirea necesara pentru a insera produsele de acest tip, iar rata de succes este de peste 95%. Iata care sunt optiunile tale!

Implanturi INNO

Aceste modele sunt produse in Coreea de Sud si au devenit apreciate la nivel mondial pentru rezultatele pe care le ofera. Din acelasi motiv, compania a ramas prezenta de peste 20 de ani pe piata. Echipa din spatele implanturilor INNO colaboreaza in mod constant cu diverse institutii de cercetare si universitati pentru a dezvolta sistemul actual si pentru a-l face accesibil. Raportul calitate/costuri este unul excelent, iar majoritatea pacientilor se bucura de acest implant dentar pret de ani buni, chiar toata viata.

Implanturi Sky Fast and Fixed

Ai pierdut o parte semnificativa din dinti sau ai nevoie de o reabilitare totala? In ambele cazuri, costurile pentru un tratament normal pot fi foarte ridicate. Totusi, lucrurile sunt diferite atunci cand alegi sistemul Sky Fast and Fixed de la Bredent.

Principalul avantaj al acestuia consta in faptul ca este nevoie de un numar mai mic de implanturi fata de varianta clasica. Astfel, se utilizeaza doar 6 implanturi sus si 4 in partea de jos. De asemenea, este evitata operatia de sinus lift. Implanturile Fast and Fixed sunt recunoscute pentru faptul ca ofera inlocuire imediata si rezultate in doar 24 de ore.

Toate investigatiile se realizeaza direct in clinica si beneficiezi de asistenta pana la finalizarea lucrarii, dar si dupa. Echipamentele din clinica sunt de ultima generatie, iar lucrarile dispun de un pasaport care atesta ca implantul  este original. Suprafata fiecarui implant dentar la pret avantajos este conceputa sa fuzioneze cu celulele osoase ale pacientului, existand mai mult confort. Bredent a ajuns un producator german de top, fiind activ de peste 40 de ani in domeniu.

Cum sa beneficiezi de reducere?

Dupa ce medicul te consulta, acesta analizeaza cu ajutorul unui computer tomograf situatia osului si stabileste toate etapele interventiei. Planul de tratament  este personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient siinclude estimari privind costurile. Inca de la prima vizita in clinica ti se va acorda un card de fidelitate pe care il poti obtine si completand un formular online.  Acesta iti permite sa beneficiezi de 10% reducere pentru tratamentul cu implant dentar. Cardul de fidelitate nu se poate cumula impreuna cu alte promotii.

In cazul in care ai nevoie de mai mult ajutor, o alta optiune este plata in rate. Aceasta se efectueaza prin intermediul unui card Star, emis de Banca Transilvania. Se pot utiliza si alte carduri similare, cum ar fi cel Avantaj sau Optimo. Perioada de plata este intre 3 si 36 de luni, astfel incat iti poti gestiona bugetul intr-un mod mai simplu.

 

In urma interventiilor, urmeaza etapa de osteointegrare pentru implantul dentar la pret avantajos. Aceasta dureaza 3-4 luni si implica vindecarea zonei unde s-a realizat operatia. Ulterior, sunt atasate bontul protetic si coroana dentara prin cimentare. Contacteaza acum o clinica stomatologica de top pentru a beneficia de solutiile de mai sus si primesti toate detaliile legate de planul de tratament personalizat pe nevoile tale!

Citește și