Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit Asia Express. Primele declarații ale fetelor după ce au fost eliminate

0

Au luptat până la epuizare, iar ancora a fost roșie. Din păcate pentru ele însă, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit competiția Asia Express înainte de semifinală. Doar patru echipe au mai rămas în concurs.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au ajuns pe ultimul loc la Gina, după o lungă și grea cursă pentru ultima șansă. Sorin Bontea și Răzvan Fodor au ajuns pe primul lor, iar Adda și Cătălin pe locul doi. Având în vedere faptul că ancora era roșie, blondele nu au mai avut șansa de a se califica în semifinală și au ieșit din competiție.

„Nu mă așteptam să ajung până în etapa a noua sub nicio formă”, a afirmat Fodor, imediat ce a aflat rezultatul.

Nu plânge Gina. Am învățat că aici la înmormântare, de exemplu, se face petrecere. Toată lumea se îmbracă colorat. A fost superb. Toată faină a fost toată experiența asta. Nu mi-am imaginat că ajungem așa departe„, a declarat Carmen Grebenișan.

Ce a declarat Carmen Grebenișan la scurt timp după eliminarea de la Asia Express

După ce au fost eliminate, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au avut o intervenție la Xtra Night Show și i-au dezvăluit lui Dan Capatos cum de au ajuns la eliminare.

„Am prins și mașină primele, dar am avut ghinionul să ne dea jos un șofer din mașină, fără motiv. A primit un mesaj șoferul cum că trebuie să își ia fiica de la școală, deși era sâmbătă. Cred că am avut un mare ghinion. Singura noastră problemă a fost autostopul’, a mărturisit Carmen Grebenişan.

Comparativ cu Filipine, în Taiwan concurenții au dat piept cu mai multe barieri, în special de natură socială și lingvistică, întrucât le era foarte greu să găsească mașini, conform a1.ro

„Oamenii chiar se speriau de noi, pentru că ei gesticulează într-un fel, își tranzit într-un fel sentimentele, diferit de noi. Parcă le lipsește latura asta umană. Sunt foarte tehnici’, a mai spus Carmen Grebenişan.

Asia Express a fost asemeni unui ring de box pentru Carmen Grebenișan și Florin Ristei, care nu s-au abținut deloc de la remarci. Aceștia s-au „împuns” ori de câte ori au avut ocazia, însă în ultimul timp, agresivitatea s-a transformat în cu totul și cu totul altceva. Mulți au susținut că cei doi au filtrat cu adevărat.

”Am vrut să-i donez banii lui Ristei. Vreau să vadă cum este să ai o femeie care aduce bani acasă!”, a spus Carmen Grebenișan.

„Dar îi voi da lui Abagiu, ca să mă machieze frumos la nuntă, când o să mă mărit”, a adăugat aceasta, lăsându-i lui Alex Abagiu de înțeles că este vorba despre nunta ei cu Ristei.

După ce Florin Ristei a ajutat-o pe Carmen Grebenișan să obțină imunitate, aceasta a dezvăluit că artistul este „de treabă” și chiar „simpatic”.

”Fetele mi-au depășit așteptările. Am crezut că sunt simandicoase. Au fost mega-competitive, fete deștepte. Nu, nu am rămas cu animozități, dar am continuat conflictul. Și toată emisiunea sunt „dușmancele“ noastre. E păcat să ratezi momentul și să nu te „înțepi“ când poți cu o echipă care-ți permite.”, a afirmat Florin Ristei în timpul interviului.

Asia Express merge mai departe cu alte patru echipe: Radu Vlăduț și Alex Abagiu, Ștefania și Speak, Adda și Cătălin, Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

Sursa: viva.ro, playtech.ro

Sursa foto: playtech.ro, elle.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și