Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit: „Dacă vom ajunge la divorţ, cu siguranţă Andreea o să vă anunţe”

0

Andreea Bălan și George Burcea au decis să se separe și urmează să se ajungă la divorț, spun zvonurile tot mai frecvente în presă și pe rețelele de socializare, asta cu toate că niciunul nu a confirmat așa zisa despărțire. Surse din apropierea celor doi susțin că vedetele nu își mai vorbesc și că George a părăsit casa în care locuia alături de Andreea și de cele două fetițe.

Întrebat de zvonitul divorț, George Burcea a preferat să se abțină de la orice fel de comentariu pe această temă. Nici nu a zis da, dar nici nu, referitor la despărțirea de soția lui, Andreea.

‘Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separaţi. Întrebaţi-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorţ, cu siguranţă Andreea o să vă anunţe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe’, a spus George Burcea.

Conform unor surse apropiate lor, Andreea Bălan și George Burcea nu ar mai vorbi. Nu doar că cei doi s-au despărțit, dar nici măcar nu mai comunică, susțin apropiații.

„Cei doi nu îşi vorbesc. Dacă, până acum, fiecare ştia programul partenerului, acum fiecare e cu treaba lui. Andreea nu ştie dacă soţul ei are de gând să vină acasă în seara asta”, a mai spus apropiatul cuplului pentru Cancan.

Fanii îi transmit Andreei mesaje de îmbărbătare: „ Nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine şi la greu împreuna

”Sper să reuşiţi să treceţi peste probleme asta pentru fete. Pentru că ele au nevoie de o familie mai mult decât o carieră a mamei. Familia este cea mai importantă, Să nu vă despărţiţi. Sunteţi o familie frumoasă, Tot mai sus împreună şi la bine şi la greu. Faci o mare greşeală dacă îl pierzi pe George, nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine şi la greu împreuna. Vorbiţi unde e de reparat ceva şi nu daţi cu piciorul, e trist”, sunt doar câteva dintre mesajale transmise de fani.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și