Baccara va înregistra din nou „Yes Sir, I Can Boogie” ca imn al Scoției

0

Duo-ul spaniol de discuri Baccara a declarat că va reînregistra clasicul anilor ’70 ca imn pentru Scoția, în timp ce echipa se îndreaptă spre Euro.

„Yes Sir, I Can Boogie” este pe cale să se întoarcă în Top 40 după ce a devenit imnul neoficial al echipei în urma victoriei împotriva Serbiei, joi.

Și formația spune că ar fi fericiți să înregistreze o nouă versiune pentru finală. Vorbind la emisiunea Good Morning Scotland a BBC Radio, cântăreața Maria Mendiola s-a declarat încântată că are un public nou.

„Cu această pandemie, am stat acasă și acest lucru m-a ridicat într-un mod pe care nu-l poți imagina”, a spus ea. „Voi mulțumi întotdeauna echipei scoțiene și în special lui Andy Considine pentru că m-a făcut atât de fericit după 43 de ani. Am văzut toate articolele și toată lumea mă suna. Am fost încântat. I-am mulțumit echipei Scoției și am vorbit cu Andy pe Instagram. A avut cuvinte atât de frumoase.”

Echipa victorioasă Maria a spus că a fost încântată de noua atenție acordată piesei sale, care a petrecut o singură săptămână în topul topurilor din Marea Britanie în 1977.

Întrebată dacă va înregistra o versiune pentru campania Scoției în turneul întârziat din 2020, ea a spus: „Bineînțeles. Dacă mă vor întreba, o voi face direct”. Piesa a devenit un favorit al fanilor fotbalului după ce un videoclip cu jucători extatici care dansau pe melodie a devenit viral.

Filmările au arătat echipa victorioasă care a sărit în vestiar după ce a câștigat la Belgrad un loc la Campionatele Europene pentru prima dată în 22 de ani.

A fost inițial adoptat de fani ca un omagiu adus fundașului Andrew Considine. Eroul cult Aberdeen – care a fost chemat la echipa Scoției pentru prima dată la începutul acestui an, la vârsta de 33 de ani – a jucat într-un videoclip parodial al melodiei despre burlăcia sa. S-a îmbrăcat cu drag și a apărut alături de prietenii săi și de tatăl său în videoclipul produs profesional, care a fost redat în ziua nunții sale în 2015.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și