Bella Thorne, OnlyFans și bătălia pentru câștigurile de pe urma postărilor

0

Actrița Bella Thorne a fost implicată într-o controversă privind vânzarea de fotografii nud cu 200 USD (149,70 GBP) la OnlyFans, care nu au fost așa cum au fost descrise.

Acțiunile sale pe platforma de conținut cu abonament au dus la faptul că, OnlyFans a plătit prețurile pe care creatorii le pot percepe.

Fosta actriță Disney a cerut scuze creatorilor de conținut, care spun că veniturile lor vor fi afectate.

Totuși, OnlyFans a declarat pentru BBC că schimbările de prețuri „au fost în curs de desfășurare de ceva timp”.

OnlyFans a devenit popular ca o platformă în care creatorii de conținut pot posta fotografii, videoclipuri și mesaje text provocatoare și intime premium.

OnlyFans primește un comision de 20% pentru fiecare tranzacție.

Platforma are 60 de milioane de utilizatori și 750.000 de creatori de conținut la nivel global, conform celor mai recente date.

În timp ce unii creatori de conținut muncesc în domeniul sexual, mulți alții sunt modele, dansatori, cântăreți, muzicieni și comedianți care nu produc niciun conținut cu nuditate.

În weekend, OnlyFans a văzut o reacție de la creatorii de conținut după ce a modificat limita pentru fiecare bacșiș și a schimbat plata postării de la 200 USD la 100 USD per articol.

Anterior, creatorii de conținut puteau percepe orice sumă le-ar fi surâs.

„Limitele de cheltuieli sunt în vigoare pentru a proteja toți utilizatorii OnlyFans și pentru a le permite să utilizeze platforma în siguranță”, a declarat o purtătoare de cuvânt a OnlyFans.

„Noile limite introduse pentru sfaturi și postări plătite reprezintă o schimbare care a fost în curs de desfășurare de ceva timp și nu a fost implementată ca răspuns la niciun creator sau fan.”

Platforma a adăugat că și-a modificat politicile „având în vedere siguranța și sprijinul” utilizatorilor și creatorilor de conținut.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și