Boba Fett va obține propriul serial TV „Star Wars”

0

Boba Fett se alătură personajelor din „Războiul Stelelor” care ies din fundal și își primesc propriul spectacol. Jon Favreau, creatorul serialului de succes Disney „Mandalorianul”, a declarat luni că, „Cartea lui Boba Fett” va fi o serie independentă cu rolul principal al vânătorului de recompense clone, cunoscut anterior pentru că a ajutat la capturarea lui Han Solo în sci-fi.

Favreau a declarat pentru „Good Morning America” că serialul, care a fost anunțat săptămâna trecută, va debuta pe serviciul de streaming Disney + în decembrie 2021. „Acesta este de fapt separat de„ The Mandalorian ”sezonul 3, a spus Favreau.

„Mandalorianul”, care s-a dovedit un succes uriaș pentru Disney +, îl are în rolurile principale pe Pedro Pascal în calitate de vânător de recompense trimis într-o misiune sensibilă și prezintă favorita fanilor Baby Yoda. Este primul serial TV de acțiune live din galaxia îndepărtată, care a fost văzut pentru prima dată pe ecran în filmul din 1977 „Războiul stelelor”.

Favreau a spus că, „Cartea lui Boba Fett” a fost o completare a numeroaselor 10 noi emisiuni TV și filme legate de „Războiul Stelelor” anunțate de Disney la începutul acestei luni. El a spus că seria Boba Fett a fost reținută de la acel anunț, deoarece „nu am vrut să stricăm surpriza”.

„Cartea lui Boba Fett” va fi plasată în aceeași linie de timp cu „Mandalorianul” – la scurt timp după evenimentele descrise în filmul din 1983 „Întoarcerea Jediului”, a spus Favreau.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și