Brad Pitt şi-a ironizat viaţa amoroasă în faţa lui Jennifer Aniston la Globurile de Aur

0

Brad Pitt care a câştigat un Glob de Aur pentru cel mai bun actor într-un rol secundar şi-a ironizat viaţa amoroasă la primirea trofeului în faţa participanţilor la gala de duminică seară, printre care se afla şi fosta sa soţie Jennifer Aniston, relatează online ziarul spaniol El Pais.

Nu există nicio fotografie a lui Brad Pitt şi Jennifer Aniston împreună la gala Globurilor de Aur desfăşurată duminică seară în Los Angeles, însă presa americană susţine că cei doi foşti soţi s-au întâlnit de câteva ori anul trecut.

Este ceea ce a recunoscut însuşi actorul în vârstă de 56 de ani care a mărturisit că a fost prezent la aniversarea a 50 de ani a lui Aniston.

„M-am întâlnit cu Jen, este o bună prietenă a mea…”, a declarat el publicaţiei Entertainment Tonight pe covorul roşu al Globurilor de Aur, unde a primit premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar în filmul „Once Upon a Time in Hollywood”.

Jennifer Aniston era prezentă la ceremonie fiind nominalizată la premiul pentru cea mai bună actriţă într-un serial dramă pentru rolul său din producţia „The Morning Show”. Aflată în sală, Jennifer Aniston a râs atunci când Brad Pitt şi-a ironizat viaţa amoroasă la primirea Globului de Aur.

„Am vrut să vin însoţit de mama mea, dar ea nu a putut, pentru că sunt cuplat cu orice persoană de sex feminin care este văzută alături de mine”, a spus el pe scenă. „Ceea ce este oarecum incomod”, a continuat el, moment în care camera a căutat-o pe Aniston care a fost văzută râzând alături de ceilalţi la gluma lui Brad Pitt.

Deşi au trecut mulţi ani de când Aniston şi Pitt s-au căsătorit şi au divorţat, fanii celor doi actori încă îşi doresc să-i vadă din nou împreună. Actorul a fost prezent şi la petrecerea de Crăciun a lui Aniston, care îşi invită acasă prietenii apropiaţi în fiecare an.

„Petrecerea anuală de împodobire a bradului a devenit o tradiţie acasă la Jen, care iubeşte Crăciunul”, a declarat presei o sursă apropiată a actriţei. În grupul de prieteni s-a aflat de data aceasta şi Brad Pitt care, potrivit sursei, s-a văzut anul trecut de mai multe ori cu Jen.

Sursa foto: ibtimes.com

Sursa – Glow Magazin.

Citește și