Brad Pitt şi Jennifer Aniston se vor întâlni la gala de decernare a Globurilor de Aur

0

Fanii actorilor Brad Pitt şi Jennifer Aniston, consideraţi odinioară un cuplu de aur la Hollywood, visează ca cei doi să se reunească la peste un deceniu de la divorţ şi după ce fiecare s-a despărţit de partenerul de viaţă. O astfel de ocazie va avea loc în ianuarie anul viitor, cu prilejul galei de decernare a Globurilor de Aur, potrivit ziarului spaniol La Vanguardia.

După trei ani de la divorţul dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie şi o dureroasă bătălie juridică pentru custodia copiilor, protagoniştii filmului „Mr. & Mrs. Smith” par pregătiţi să încheie acest capitol din vieţile lor.

În urmă cu câteva luni, Brad Pitt era surprins de paparazzi într-o atitudine afectuoasă alături de actriţa şi creatoarea de bijuterii Sat Hari Khalsa, cu care actorul a participat la o gală de binefacere.

Ei au fost văzuţi din nou împreună la premiera lungmetrajului „Ad Astra”, cel mai recent film care îl are în distribuţie pe Brad Pitt. Cei doi par că nu se mai ascund de ochii presei, iar Brad Pitt a apărut de multe ori în compania actriţei, cu 25 de ani mai tânără, şi protagonistă a serialului „Arrested Development”.

Totuşi, cei mai nostalgici visează la o reconciliere ce pare aproape imposibilă a actorului cu Jennifer Aniston, care îi era soţie când s-a îndrăgostit de Angelina Jolie.

Deşi mulţi susţin că fostul cuplu menţine o relaţie cordială şi că actorul ar fi participat chiar la petrecerea lui Aniston ocazionată de împlinirea vârstei de 50 de ani, cei doi nu au mai fost văzuţi demult la un eveniment public.

O eventuală întâlnire ar putea avea loc anul viitor, în ianuarie, când vor participa la gala de decernare a Globurilor de Aur la care au primit amândoi nominalizări.

Brad Pitt a fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un rol secundar în filmul „Once Upon a Time in Hollywood”, iar Jennifer Aniston, pentru cea mai bună actriţă în serialul „The Morning Show”.

 

Sursa foto: thedigitalwise.com

Sursa – Glow Magazin.

Citește și