Bryce Dallas Howard și-a cumpărat rochia „Secondhand” de la TheRealReal pentru Golden Globes 2021

0

Bryce Dallas Howard și-a făcut propriile cumpărături glam pentru Premiile Globul de Aur 2021. Regizoarea filmului Mandalorian, în vârstă de 40 de ani, apreciază moda sustenabilă și își cumpără adesea propriile rochii pentru covorul roșu.

Așa că a decis să continue tradiția pentru apariția sa la ceremonia Globurilor de Aur de duminică seară, unde a acordat premiul pentru cel mai bun regizor lui Chloé Zhao pentru Nomadland.

„După cum știți mulți dintre voi, ador durabilitatea modei de transport și găsesc adesea piese second-hand pentru presă ”, a spus Dallas Howard pe Instagram.

A vizitat unul dintre comercianții cu amănuntul online de mărfuri de lux – TheRealReal – pentru a găsi rochia perfectă pentru ocazie.

„Când am aflat că prezint la #GoldenGlobes, m-am întors imediat la prietenul meu încercat și adevărat, @therealreal!” a spus vedeta.

Dallas Howard a ajuns să se îndrăgostească de o rochie de cocktail roz cu paiete ombré complet Temperley London, pe care a accesorizat-o cu alte obiecte deja existente în dulapul ei.

„Potrivirea din seara asta este o rochie ombré cu paiete @TemperleyLondon (care se potrivește cu părul meu!) a spus Dallas Howard.

În timp ce rochia nu mai este disponibilă pentru achiziționare pe TheRealReal de când Dallas Howard a cumpărat-o, o altă rochie este încă de vânzare pe FarFetch pentru 1.672 de dolari.

Actrița a decis, de asemenea, să își ia glamul în propriile mâini pentru eveniment.

„Pentru păr și machiaj, în această seară mi s-a părut o noapte perfectă pentru a-mi pune propriile abilități la încercare – mulțumesc @mrjasonlow și @vivianbaker pentru direcția virtuală incredibilă!”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata