BTS, Lady Gaga și Little Mix domină premiile distanțate la MTV EMA

0

BTS au fost mari câștigători la MTV EMA din 2020, luând acasă patru premii, inclusiv cea mai bună piesă și cel mai bun grup.

Formația coreeană de băieți a câștigat, de asemenea, categoria „cei mai mari fani” pentru a treia oară, depășind One Direction și Justin Bieber, care au câștigat fiecare de două ori.

Lady Gaga a fost desemnată artista anului, la fel cum a făcut-o la echivalentul din SUA al spectacolului marca MTV din septembrie.

Ceremonia virtuală a fost găzduită de Little Mix, minus Jesy Nelson, care a trebuit să se retragă după ce s-a îmbolnăvit.

Tânărul de 29 de ani a fost nevoit să rateze sâmbătă seara marea finală a emisiunii de talente a BBC One Little Mix: The Search.

Colegii ei de trupă au interpretat un nou single, Sweet Melody, ca trio; și mai târziu a luat cel mai bun premiu pop.

„Ne dorim doar ca fata noastră Jesy să fie aici pentru a primi acest lucru cu noi”, a spus Leigh-Anne Pinnock. – Ar fi atât de fericită.

Cântăreața Jade Thirlwall s-a simțit, de asemenea, distractivă la reglementările de distanțare socială, purtând o centură împânzită cu ținte care impunea în permanență un perimetru de doi metri în jurul ei. „S-ar putea să împrumut asta când merg la supermarket”, a șoptit colegul ei de trupă, Perrie Edwards.

Datorită crizei coronavirusului în curs de desfășurare, EMA din acest an au prezentat spectacole filmate din diferite locații din Europa – permițând muzicienilor să organizeze spectacole mai spectaculoase decât ar fi reușit în cadrul obișnuit al scenei.

Vedeta britanică de punk-pop, Yungblud, s-a legat de aripi de înger și a zburat în jurul locului istoric londonez Roundhouse, în timp ce cânta hiturile sale Cotton Candy și Strawberry Lipstick.

David Guetta și Raye au jucat pe o scenă special construită la Baia Széchenyi din Budapesta – scăldată într-o cascadă de lumini.

Performanța lor a marcat faptul că ceremonia ar fi trebuit inițial să aibă loc în Ungaria înainte de lovirea Covid-19.

Citește și