Cântecele descoperite de Berwyn cu „sânge, sudoare și lacrimi”

0

Acum doi ani, Berwyn, cântărețul și rapperul din Londra, născut în Trinidad, dormea ​​pe o saltea pe podeaua goală când a decis că are de ales. Fie s-ar îndrepta pentru a încerca să facă muzică, fie ar renunța.

Ceea ce a urmat a fost o explozie de două săptămâni de creativitate intensă în timpul căreia și-a turnat inima într-o colecție de melodii dureroase personale despre lupta pentru a echilibra durerea de inimă cu speranța.

„Sânge, sudoare și lacrimi”, spune el. Avansăm rapid până în octombrie 2020, iar acele melodii intime au devenit albumul său de debut Demotape / Vega. De asemenea, i-au adus un acord record cu Sony, iar acum este locul trei pe lista BBC Sound din 2021, care este dezvăluit săptămâna aceasta.

Amestecul lui Berwyn de hip-hop obsedant și R&B descurajat îl pune în compania cântăreților precum James Blake și Sampha. Pentru o apariție în BBC Later … Cu Jools Holland în iunie, el și-a înregistrat piesa Glory în fața mamei sale în bucătărie, adăugând un verset suplimentar despre rasism ca răspuns la Black Lives Matter.

Muzica sa l-a însoțit chiar pe poetul Michael Rosen pe Newsnight, iar cel mai recent single al său Vinyl demonstrează că melodiile sale pot fi atât de sincere, cât și pline de patos.

„Ce s-a întâmplat acum câțiva ani pentru a vă oferi o astfel de explozie de creativitate? M-am simțit ca și cum aș avea două opțiuni – planul A și planul B și aș putea încerca planul A și să încerc cât de mult se poate.

De fapt, am ajuns să iau decizia în continuare pentru a merge la planul B oricum. Urma să mă duc acasă și să renunț. Și apoi un prieten de-al meu, managerul meu anterior, a ajuns să telefoneze și să spună că a auzit muzica de la un prieten al unui prieten al unui prieten și că ar trebui să stau și să facem chestii cu asta și că a fost începutul unei povești foarte lungi.

Deci, ce înseamnă acum că, în conformitate cu Spotify Wrapped, ați avut două milioane de fluxuri în 92 de țări în 2020? Se pare că au fost 59 de persoane care m-au ascultat [mai mult decât oricine altcineva].

Știu că sunt la baza construirii. Dar este trippy. Cincizeci și nouă de persoane m-au ascultat mai mult decât oricine altcineva. Bon Jovi! Jimi Hendrix! Drake! Există nume uriașe care au contat pentru mine! Aceasta este o călătorie dincolo de călătorii.”

Sursa – Glow Magazin.

Citește și