Cardi B spune că se simte „foarte confidentă” după ce a făcut o intervenție chirurgicală plastică: „Mă simt justificată”

0

Cardi B nu s-a ferit niciodată să discute despre experiențele ei de chirurgie plastică. Și chiar dacă oamenii pot avea păreri diferite despre procedurile ei cosmetice, rapperița spune că îmbunătățirile o fac să se simtă cea mai încrezătoare în ea.

„Ei bine, eu sunt din New York, nu? Și New York este un melting pot, mai ales în cazul în care am crescut în Bronx. Eram foarte slabă când eram mai tânăr, iar în Bronx, este despre a fi voluptoasă și a avea fundul mare așa că băieții tineri ar spune:

„Uită-te la fundul tău plat. Nu ai niciun fel de … Și m-ar face să mă simt atât de urâtă și nedezvoltată „, a spus Cardi într-o conversație intimă cu Mariah Carey pentru povestea ei de copertă Interviu.

Când Cardi a ajuns să aibă vârsta suficientă pentru a lucra ca dansatoare într-un club de striptease, și-a folosit câștigurile pentru a obține implanturi mamare, care a fost primul pas spre a uita de nesiguranțele ei.

„Când aveam 18 ani și am devenit dansatoare, aveam destui bani ca să-mi permit să îmi pun sâni, așa că orice nesiguranță pe care o simțeam despre sânii mei dispăruse”, a spus ea.

Dar până la vârsta de 20 de ani, îmbunătățirea fundului ei a devenit următoarea prioritate.

„Când aveam 20 de ani, m-am dus la clubul de strip-uri urbane, iar în cluburile de strip-uri urbane, trebuia să ai un fund mare. Așa că m-am simțit nesigură în legătură cu asta. M-a întors înapoi la liceu. . „

Procedurile de chirurgie plastică au ajutat-o pe vedetă să se simtă cea mai bună versiune a ei.

„Atunci m-am simțit foarte încrezător. Mă simt atât de justificată”, a spus Cardi.

Rapperița „WAP” s-a deschis și vis-a-vis de Carey despre eforturile de a-și gestiona părul în adolescență și despre comentariile rele pe care le-a făcut cu privire la aspectul ei de la băieții din cartierul ei.

„Sunt Trini și sunt dominicană și există o mulțime de dominicani care arată într-un anumit fel. Au părul moale, frumos și creț. Când eram mai tânără, nu știam cu adevărat cum să am grijă de el, băieții îmi puneau întrebări ciudate de genul:

„Dacă ești dominican, de ce părul tău este atât de aspru?” ”își aminti Cardi.

Ea a continuat: „Îmi vopseam părul, iar oamenii obișnuiau să spună:„ Oh, părul tău e atât de casant ”. Și m-ar face să mă simt atât de ciudat ”.

Vedeta le-a împărtășit fanilor vara trecută masca de păr hidratantă DIY cu un videoclip postat pe Instagram. Tratamentul nutritiv include o combinație de avocado, ulei de argan, maioneză, ulei de ricin, ulei de măsline, ouă, miere și banane, a spus ea.

„Știu că este mult ulei, dar părul [bebelușului] meu trebuie să fie foarte hidratat ca al meu”, a spus ea înainte de a-l aplica pe fiica Kulture, în vârstă de 2 ani și jumătate.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și