Carrie Hope Fletcher, despre modul în care Cenușăreasa a mers „rău”

0

În ultimele șapte luni, mulți dintre noi s-au obișnuit cu groaza existențială a apelurilor Zoom împreună cu colegii noștri. Fiorul prurient de a întrezări colecția lor de cărți sau rufele murdare de pe podeaua dormitorului lor au dat loc unui fel de Ziua Groundhog-ului de tristețe izolată social, pe măsură ce perspectiva întoarcerii la birou se estompează din ce în ce mai mult la orizont.

Acum imaginați-vă că apelul dvs. Zoom este cu Sir Andrew Lloyd Webber și, în loc să ignore o prezentare PowerPoint, se așteaptă să cântați pentru el.

Sună terifiant, nu? Dar pentru Carrie Hope Fletcher, apelurile ca acestea au fost o parte importantă a anului ei.

Actrița a fost distribuită în rolul principal al noii producții a lui Lord Lloyd-Webber de Cenusareasa – dar cu cinematografele închise din martie, a fost nevoită să învețe și să repete rolul de la distanță.

Cu toate acestea, a devenit rapid clar că aplicațiile precum Zoom și FaceTime nu erau suficient de bune.

Procesarea lor din culise face lucruri amuzante din timp, ceea ce face imposibil duetul cu cineva de la celălalt capăt al liniei.

În schimb, Hope Fletcher a trebuit să construiască un studio de înregistrare în miniatură în biroul ei de acasă, folosind un software dedicat pentru a permite colaborării în timp real.

„Apoi mi-am pus căștile și l-am auzit pe Andrew acasă și l-am auzit pe producătorul din LA. Așa că am fost legată de toată lumea – și asta a depășit decalajul de apel Zoom”, spune ea.

Chiar și atunci, studiourile de acasă nu oferă izolarea acustică a unui loc ca Abbey Road – așa cum a descoperit Hope Fletcher.

„Am făcut o carte audio în urmă cu câteva săptămâni și a trebuit să stau sub birou cu o grămadă de perne și plapumi [pentru a opri ecoul]”, râde ea.

Tânăra de 28 de ani vorbește la BBC prin telefon, imediat după ce a îmbrăcat costumele ei de Cenușăreasa în Covent Garden.

Este corect să spunem că bâzâie. „Este pentru prima dată când dai o privire asupra a ceea ce vei arăta – și a modului în care te vei simți – pe scenă ca personaj, așa că este cu adevărat incitant”, spune ea.

Noua producție, care a fost scenarizată de Emerald Fennell, a lui Killing Eve, este descrisă ca o „versiune modernă” a basmului, ceea ce înseamnă că Hope Fletcher este jurată să păstreze secretul în complot.

Nici măcar nu poate dezvălui dacă costumul ei implică cârpele tradiționale de cameristă și rochiile de bal dăruite de zână.

„Cu siguranță are două priviri”, este tot ce va spune actrița. Și ce zici de papucii de sticlă infami? „Vor fi papuci, da. Și cred că această Cenușăreasa îți va spune, destul de răspicat, că îi vor sângera picioarele.”

Citește și