Ce colectioneaza Sara Comisan, tanara care lucreaza cu Mihai Alexandru

0

Cunoscutul compozitor lucreaza de ceva timp impreuna cu mai multi adolescenti la pepiniera de vedete Al Mike. Una dintre aceste tinere este Sara Comisan (13 ani) cu care a lansat recent melodia „O iau ca pe un cadou”, despre care veti afla mai multe in continuare. Si tot tanara ne-a povestit care e relatia cu compozitorul si ce colectioneaza. „Cu domnul compozitor Mihai Alexandru am inceput sa lucrez cam de la 5-6 ani. Dupa fiecare melodie invatata meregeam cu dna. profesor Cristina Manoliu Savulescu la studioul de inregistrari si o imprimam. Va dati seama ca fiind micuta ma simteam o adevarata vedeta, imi placea mult…, ma simteam mare cantareata..

sara comisan videoclip

Si asa am inceput sa lucram, pana am ajuns sa facem impreuna si videocipuri. Ma mai si certa cateodata, asa constructiv, dar eu nu ma supar … Este o mare placere sa ai in preajma asemenea oameni deosebiti de la care poti invata multe lucruri si cu care te poti sfatui”, ne-a spus ea. Ce insemana muzica pentru Sara? „Pentru mine muzica inseamna totul! Sa cant este ceea ce imi place cel mai mult sa fac – ma reprezinta si ma bucura enorm de mult atunci cand simt ca mesajul meu ajunge la inimile dumneavoastra.

comisan sara
comisan sara

Fac teme ascultand muzica, mananc ascultand muzica, citesc ascultand muzica. Fara muzica viata mea ar fi monotona! Am filmat 2 videoclipuri pentru piesele compuse de domnul compozitor Mihai Alexandru, este vorba de piesa „E Nevoie De O Schimbare”, cu care am obtinut Trofeul Creatie – Mamaia Copiilor in anul 2017 si am cantat impreuna cu Angela si Luca. In videoclip veti vedea ca noua ni s-au alaturat dansatori, un chitarist, un tobosar. Am fost o echipa super! Cel de-al 2 lea videoclip a fost realizat pentru melodia „O iau ca pe un cadou” – o piesa ritmata si plina de viata. Sunt foarte fericita ca am o compoziție scrisa special pentru mine, a fost un cadou minunat de ziua mea de nastere, cand am implinit 13 ani. Iubesc melodia aceata ! Ma simtit norocoasa pentru ca mi s-a indeplinit dorinta.

mihai alexandru si sara comisan
mihai alexandru si sara comisan

Tot la capitolul videoclipuri va pot spune ca am avut un rol mai mititel intr-un alt videoclip realalizat de domnul Mihai Alexandru, in care eu eram un baiat, care impartea ziare. Aici a fost foarte amuzant pentru ca trebuia sa am pistrui si sa port o sapca pe cap, eu avand parul lung. Tin minte ca doamna de la coafor s-a chinuit ceva timp pana mi-a fixat kilometrul de par pe sub sapca aceea. Este vorba de videoclipul „Canta toata mahalaua”, melodie care a fost compusa tot de domnul compozitor Mihai Alexandru si cantata de domnul Aurelian Temisan.

sara-comisan
sara-comisan

Am lucrat cu o echipa de profesionisti, iar clipurile video le găsiti pe Youtube, in colectia Al Mike Pepiniera”. Cat despre viata particulara, am vrut sa stim ce colectioneaza. „De la debutul meu ca solistă, pe scenă, si pana in prezent am in colectie cam 100 premii obtinute la concursurile din țară și străinătate. Pe langa acestea am o colectie impresionanta papusi de portelan, de pietre, unele sunt chiar pretioase si o colectie superba de insecte”, a mai spus tanara solista.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și