Celebritatea K-pop Sowon, își cere scuze pentru imaginea cu un „manechin nazist”

0

Starul K-pop Sowon și-a cerut scuze după ce a pozat cu un manechin îmbrăcat în haine naziste și a postat imaginile online. Fotografiile îl arată pe Sowon, un membru al GFriend, îmbrățișând manechinul și au fost făcute într-o cafenea în noiembrie anul trecut, în timp ce grupul filma un videoclip.

De atunci au fost șterse de pe Instagram. Conducerea ei a declarat că simte un „profund sentiment de responsabilitate” la postarea imaginilor. Mulți oameni au mers pe social media pentru a cere vedetei să-și ceară scuze. Source Music, compania sa de administrare, a spus într-o declarație către CNN că a fost șocată și a șters postarea „când a înțeles semnificația imaginii”. Este o practică obișnuită pentru cântăreții K-pop să emită scuze prin managementul lor.

De asemenea, compania și-a cerut scuze pentru prezența îmbrăcămintei naziste și a spus că personalul responsabil „nu a recunoscut că există o problemă cu ținuta manechinului în timpul unei inspecții la fața locului în ziua filmării”.

„Ne cerem scuze că nu am putut verifica în prealabil dacă există recuzită nepotrivită la locul de filmare, pentru că nu am inspectat cu atenție procesul de filmare și nu am încărcat conținutul și că nu am acordat suficientă atenție atentă problemelor societale și faptelor istorice”, se spune în comunicat. a spus. Sowon, care are peste 800.000 de adepți pe Instagram, a fost criticat pe social media pentru imagini.

„În calitate de fan din Polonia, mă simt foarte rănită și dezgustată de fotografii. Străbunică-mea a murit într-un lagăr nazist, strămoșul meu a luptat în război. Nu există nicio explicație și trebuie să-mi cer scuze. Nu-mi pasă dacă știa sau nu, nu este în regulă „, a scris un fan pe Twitter.

Un alt utilizator a scris: „[S] owon a face o fotografie cu un manechin [N] azi este destul de teribil, dar faptul că [N] azi manechin a făcut parte dintr-un set pe care l-au filmat pentru revenirea lor este și mai descumpănitor”.

Alții au apărat-o pe cântăreață, susținând că s-ar putea să nu cunoască semnificația uniformei.

„Gândire pozitivă, poate că nu știe prea multe despre istoria nazistă, mai ales când a mers la școală despre artă / imagini, așa că nu știe prea multe despre istorie. Dar sper totuși că Sowon sau alți membri își cer scuze pentru postare, „a spus o persoană. Un altul a scris:

„De asemenea, pentru cei care dau vina pe Sowon, sunt sigur că ar fi trebuit să știe mai bine și despre domnia lui Hitler este învățată într-adevăr în școlile coreene, dar există un lucru între a fi conștient de nazism și un alt lucru despre recunoașterea uniformei naziste”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și