Ciara lucrează la o marcă de frumusețe foarte secretă și sună aproape prea bine pentru a fi adevărată

0

Pentru cei dintre voi care ați dorit ca Ciara să ne binecuvânteze cu propriul ei brand de frumusețe de la începutul anilor 2000, dorința dvs. a fost îndeplinită – sau cel puțin, va fi în curând.

În timpul unei sesiuni de Instagram Live cu redactorul-șef Allure Michelle Lee, Ciara a dezvăluit că lucrează la o formulă specială de îngrijire a pielii în timp ce stătea acasă în timpul pandemiei COVID-19.

În timp ce detaliile pe care le-a împărtășit Ciara au fost vagi, ea lucrează la dezvoltarea unui produs care a făcut personal o diferență pe pielea ei în ultimul an și va „vorbi cu toate tipurile de piele” și va ajuta la pigmentare, potrivit Allure.

Marca ei de frumusețe va include și îngrijirea părului? Cosmetice make-up? Are chiar un nume? Nu știm, dar având în vedere că Ciara se află în spatele ei, știm că va fi bine.

Chiar dacă doar iese cu un singur produs și ne ajută să ne apropiem cu un pas de tenul ei impecabil și strălucitor, vom fi mulțumiți.

Există câteva noi branduri de frumusețe celebre care urmează să fie lansate în 2021, fără nici o îndoială la orizont, dar sperăm să fim introduși în noul efort de frumusețe al Ciara mai devreme decât mai târziu. Vom actualiza această poveste cu mai multe informații când o vom avea.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și