Claudia Jessie, din Bridgerton, prezice că personajul ei va fi „supărat” în legătură cu identitatea lui Lady Whistledown

0

Claudia Jessie abia așteaptă să revină la drama serialului Bridgerton! Actrița engleză, care joacă rolul celei de-a doua născute a surorii lui Bridgerton, Eloise, în drama Netflix, a dezvăluit ce dramă așteaptă cu nerăbdare să despacheteze în următorul sezon al doilea.

La sfârșitul sezonului 1, telespectatorii au aflat cine se află în spatele numelui de stil Lady Whistledown (exprimată de Julie Andrews), o misterioasă rubrică care descrie viețile celor din înalta societate britanică.

În timp ce Eloise petrece majoritatea seriei încercând să demascheze identitatea lui Lady Whistledown, Jessie a spus că abia așteaptă să vadă răspunsul personajului ei atunci când află cine este cu adevărat Lady Whistledown.

„O să fie supărată!” Jessie, în vârstă de 31 de ani, a povestit reacția lui Eloise revistei Harper’s Bazaar.

„Nu-mi pot imagina cum va fi asta”.

„Este un fel de șoc pentru o prietenie”, a spus Jessie.

„Aveți această femeie, acest personaj, acest misterios scribbler de care Eloise este practic cam îndrăgostită și vrea să fie cel mai bun partener al ei – a mințit-o, a scris despre familia ei și a provocat scandal.”

„Pentru mine, acesta este cel mai convingător lucru din lume”, a adăugat ea.

Jessie a mai spus că este încântată să vadă orice i-ar implica pe „Lady Danbury și Regina”. „Orice ar face, o să mă uit. Nu-mi pasă”, a spus ea.

„Îi voi privi cum mănâncă pâine prăjită. Îi voi privi cum se uită la o ceașcă de ceai. Îi voi privi cum își lovesc nasul și voi fi mișcat.”

Cel de-al doilea sezon – care este programat să înceapă producția în această primăvară la Londra – va trage din continuarea din seria romantică a lui Julia Quinn, Viscount Who Loved Me, care urmează căutării lordului Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) de a-și găsi vicontesa.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și