Claudia Winkleman îl înlocuiește pe Graham Norton în emisiunea Saturday Morning la BBC Radio 2

0

Claudia Winkleman îl va înlocui pe Graham Norton când va părăsi emisiunea de sâmbătă dimineață la BBC Radio 2. Amfitrionul Strictly Come Dancing va face față noului program din februarie, a confirmat ea la The Zoe Ball Breakfast Show luni dimineață.

Winkleman va prelua slotul 10: 00-13: 00 GMT lăsat de Norton care pleacă, care își va părăsi spectacolul în decembrie după 10 ani. Se alătură Virgin Radio pentru a prezenta o nouă emisiune sâmbăta și duminica.

Norton a postat pe Twitter: „Felicitări @ ClaudiaWinkle Îți va plăcea !! Bine ai venit la BBC Radio 2 Saturday morning !!” Sara Cox, gazda timpului de conducere, a spus că este „cea mai bună știre”, adăugând:

„Amuzantă, foarte inteligentă, ingenioasă, intervievatoare grozavă – alegerea perfectă.”

Noul program al lui Winkleman va conține un mix similar de chat cu vedete din showbiz și muzică.

„Nu sunt adesea fără cuvinte, dar șansa de a fi alături de minunații ascultători de Radio 2 în fiecare sâmbătă m-a lăsat, sincer, încântată”, a spus Winkleman într-un comunicat. „Sper ca vocea mea să revină în timp pentru primul spectacol.”

„Nu este nimeni altcineva cu care aș prefera să fiu în weekend, este un privilegiu și o onoare”, a adăugat ea. Radio 2 este cel mai ascultat post de radio din Marea Britanie, cu o audiență săptămânală de peste 14 milioane.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata