Continuarea „Dirty Dancing” în colaborare cu vedeta originală Jennifer Grey

0

Jennifer Gray, actrița care a jucat alături de Patrick Swayze în drama romantică „Dirty Dancing”, va apărea într-o continuare a clasicului film din 1987, studiul din spatele filmului anunțat joi.

De asemenea, Gray va fi un producător executiv al filmului, care va fi regizat de Jonathan Levine, regizorul „Warm Bodies”, a declarat Jon Feltheimer, directorul executiv al Lions Gate Entertainment Corp.

„Va fi exact genul de film nostalgic romantic pe care îl așteaptă fanii francizei”, a spus Feltheimer la un apel cu analiștii din industrie. Compania nu a furnizat detalii despre complotul filmului sau când va fi lansat.

În filmul original, Gray a interpretat-o ​​pe Frances „Baby” Houseman, o adolescentă care devine lovită cu un instructor de dans (Swayze) în timp ce se afla în vacanță într-o stațiune din New York în anii ’60.

Swayze a murit de cancer în 2009, la 57 de ani. „Dirty Dancing” a fost o apariție la box office și a prezentat melodia de succes „(I had had) The Time of My Life”, care a câștigat un Oscar pentru cea mai bună melodie originală.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și