Cuba Gooding Jr, acuzat de alte şapte femei de comportament sexual neadecvat

0

Actorul american Cuba Gooding Jr. a fost acuzat de conduită sexuală nepotrivită de alte şapte femei, iar numărul total al acuzatoarelor starului a ajuns la 22, potrivit documentelor predate Procuraturii din Manhattan (New York), relatează marţi EFE.

Cuba Gooding Jr., în vârstă de 51 de ani, este acuzat la New York de comiterea mai multor acte de agresiune sexuală asupra a trei femei, care afirmă că au fost atinse într-o manieră nepotrivită în cadrul unor incidente petrecute în discoteci din Manhattan, în perioada 2018 şi 2019. Atunci când s-a prezentat în faţa judecătorului, actorul american s-a declarat nevinovat.

Însă de la mijlocul lunii octombrie, Procuratura din Manhattan, care avea deja notă de peste zece incidente prezumtiv provocate de actor, a fost înştiinţată de alte şapte „incidente adiţionale” care datează din 2003 şi care ar fi avut loc în alte state ale ţării, precum California şi Utah.

Majoritatea lor se referă la contacte nedorite, printre care unul petrecut la Festival Sundance (Park City, Utah) în 2009, când Cuba Gooding Jr. a invitat o femeie la un concert, iar când a condus-o spre ieşire a sărutat-o fără consimţământul ei pe un coridor întunecat.

Potrivit Procuraturii newyorkeze, atunci când femeia l-a împins, actorul a strâns-o cu putere de fese şi a pipăit-o atât de brutal pe sub fustă, încât i-a rupt dresurile. „A eliberat-o din strânsoare doar după ce ea l-a muşcat de obraz şi l-a făcut să se retragă”, potrivit Procuraturii americane.

„Ca şi primele, aceste incidente adiţionale demonstrează că acuzatul obişnuieşte în mod curent să abordeze femei în baruri şi în cluburi de noapte cu care interacţionează în mod neconsensual şi pe care le atinge în mod nepotrivit”, notează autorităţile.

Asistenta procurorului, Jenna Long, sublinia în documentele din 18 noiembrie că a permite acestor femei să depună mărturie în timpul procesului ar dovedi în faţa judecătorului „tiparul de comportament” nepotrivit al actorului.

Avocatul actorului, Mark Heller, a declarat pentru portalul local Page Six că clientul său „neagă astfel de acuzaţii de comportament infracţional”, subliniind că actorul este victima unor acuzaţii false, deoarece este o persoană celebră.

Următoarea înfăţişare a actorului Cuba Gooding Jr. în faţa judecătorului este programată pentru 22 ianuarie, când tribunalul va decide dacă admite aceste mărturii adiţionale în vederea procesului.

 

Sursa foto: nytimes.com

Sursa – Glow Magazin.

Citește și