Cum îți pregătești mașina pentru iarnă. Trucul pe care trebuie să îl știe toți șoferii

0

Astăzi îți explicăm cum să îți pregătești mașina pentru iarnă în mod corespunzător. Află care este trucul pe care trebuie să îl știe toți șoferii care vor să aibă o mașină impecabilă inclusiv în sezonul rece.

Iarna bate deja la ușă, iar în multe zone din țară deja a venit zăpada. Tocmai de aceea, este extrem de important să îți protejezi mașina așa cum trebuie. Caroseria, parbrizul, farurile, precum și alte elemente trebuie apărate de efectele frigului, dar și de coroziunea provocată de substanțele folosite de autorități pentru străzile înzăpezite sau pline de gheață.

Cum să îți pregătești mașina pentru iarnă?

Este foarte important să protejezi mașina împotriva intemperiilor. Acestea pot duce la o deteriorare mult mai rapidă decât în mod normal, iar tu folosești automobilul o perioadă mai scurtă de timp. Asta înseamnă că piezi și bani totodată.

Cea mai bună variantă este să investești acum niște bani, pentru ca apoi să scapi de aceste griji pentru multă vreme. Colantarea auto este soluția ideală, mai ales atunci când este realizată cu folia de protecție PPF, care poate fi folosită pentru mai multe elemente auto.

Atunci când aplici o folie auto în București, la atelierul Enzo Detailing, te asiguri că tot procesul de colantare va fi realizat de niște profesioniști.

Lista de avantaje ale procedurilor de colantări auto în București:

  • Varietatea incredibilă de nuanțe splendide, dintre care poți alege ce culoare îți dorești să aibă mașina pe care o conduci.
  • Există și posibilitatea de imprimare grafică și personalizarea colantului pe care îl aleși pentru mașina ta (reclame, imagini, text).
  • În caz de accident, nu mai trebuie să te temi că va fi o diferență sesizabilă de nuanță între elementul lovit și restul mașinii. Asta fiindcă acest colant nu își pierde din intensitatea culorii inițiale, pe parcursul timpului.
  • Costul este unul cu mult mai redus în comparație cu o revopsire totală a mașinii, mai ales una efectuată într-un centru de calitate.
  • Ai posibilitatea să colantezi cu folia de protecție doar anumite elemente ale caroseriei, precum ornamente geamuri, plafon, faruri, stopuri sau embleme.

Această folie de protecție funcționează de minune atât în sezonul rece, cât și pe durata celorlalte anotimpuri. Pe lângă intemperii, protejează elementele mașinii și de alte lucruri dăunătoare, precum pietricele, îngălbenire, zgârieturi ușoare sau medii, etc.

De asemenea, în cazul unor zgârieturi mai adânci, provocate de lovituri în accidente, se poate înlocui fără probleme elementul afectat, pe care se poate pune folia de protecție fără teama că se va observa o diferență între nuanțe.

Chiar dacă nu vrei să schimbi și culoarea sau design-ul mașinii tale, tot poți apela la folia de protecție PPF transparentă. Aceasta își face treaba cu succes și poate fi utilizată pentru mai multe părți ale automobilului. Nu degeaba se spune în popor că mai bine previi decât să tratezi.

O mașină care nu este bine întreținută, care ajunge să aibă pete sau “ciobituri” în vopsea, care pot permite ulterior să apară rugina, toate aceste lucruri te vor costa mult mai scump pe viitor. Orice bun cumpărat reprezintă o adevărată investiție în bunăstarea și confortul tău propriu. De ce să nu te bucuri o perioadă cât mai îndelungată de o mașină care să atragă toate privirile cu aspectul ei impecabil?

Dacă te interesează și un cost al acestei colantări auto, echipa Enzo Detailing îți pune la dispoziție o serie de pachete. După ce știi foarte clar ce anume ai nevoie, intră aici pe site, vezi toate detaliile despre serviciile oferite, apoi programează-te ca să primești o ofertă personalizată și un cost total al întregii operațiuni, în funcție de nevoie și dorințele tale.

Citește și