Cum se descurcă Lora în Bali, după mai multe luni blocată în altă țară

0

Lora își petrece viața de mai bine de trei luni în Bali, unde plecase inițial pentru o vacanță ce a trebuit să dureze doar două săptămâni. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus, artista nu a mai putut să plece din locul de vacanță, fiindu-i foarte dor de casă în acest moment.

Lora a mărturisit în urmă cu puțin timp faptul că ultimele luni din viața ei au învățat-o foarte multe lucruri. Cu toate că în acest moment în Bali nu sunt decât zece cazuri de infectări, oamenii încă respectă regulile pentru a se putea proteja.

În afară de noul virus Covid-19, Lora a fost nevoită să se protejeze și de alte boli pe care le-ar putea contacta, cum ar fi virusul dengue.

„Am descoperit zeama de frunze de papaya. Se bea două linguri dimineața și două seara. Face bine la sânge și, dacă se întâmplă să contractezi dengue, ai simptome ușoare spre deloc. E important să nu fac experimente pe fața mea pe aici și să îmi provoc vreo alergie”, a afirmat Lora, pentru sursa citată.

Lora s-a enervat, după ce i s-a anulat încă o dată zborul din Bali

Lora a mărturisit, în cadrul unei emisiuni TV, că zborul de întoarcere în România a fost iar, anulat. De asemenea, vedeta a declarat că a investit foarte mulți bani în biletele de avion, bani care se pare că nu vor fi returnați de către companie dacă vor alege o rută alternativă.

„Ni s-a anulat iar zborul. Banii de pe zborul ăsta, care sunt destui, nu ni se dau înapoi și ar însemna să facem o investiție majoră și să zburăm din Bali în Jakarta și de acolo spre altă escală și spre casă. Nu ni se dau banii înapoi dacă alegem alt zbor. Eu pot să mai stau până în iulie. Acum, următorul zbor ar fi programat pe 1 iulie. Nu e atât de grav, să sperăm că se întâmplă”,a povestit Lora.

În timp ce își mărturisea situația teribilă prin care trece în aceste clipe, artista a început să lăcrimeze, cu toate că are parte de momente frumoase în Bali alături de iubitul ei, Ghenu.

„Nu mai pot. Mi se întâmplă. Am câteodată schimbări emoționale. Neprevăzutul încă mă încearcă. Dar sunt și fericită în același timp. E frumos aici, dar îmi e foarte dor de fratele meu pentru că are nevoie de mine. Dar mai e puțin”, a mai declarat Lora.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și