Daria Radionova, primele declarații despre aventura cu Alex Bodi

0

Bianca Drăgușanu a fost foarte geloasă în momentul în care a aflat de rusoaica cu care soțul acesteia ar fi avut o aventură. Daria Radionova s-a săturat să mai tacă și s-a decis să rupă tăcerea și să dea primele declarații despre aventura cu Alex Bodi.

În urmă cu puțin timp, în presă au apărut informații cum că Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu, duce o viață în paralel și cu o altă femeie, având o aventură cu Daria Radionova. Rusoaica trăiește în Londra, țară în care are un mic imperiu și conduce o mașină luxoasă, plină de cristale swarovski.

În certurile pe care le-au avut, Bianca Drăgușanu i-a reproșat în nenumărate rânduri lui Alex Bodi despre frumoasa rusoaică și despre aventura cu ea. La scurt timp după semnarea actelor de divorț, afaceristul s-a dus în Londra, ducându-se chiar în același loc cu Daria, imaginile dându-i de gol.

Daria Radionova face primele declarații despre aventura pe care o are cu Alex Bodi și declară că nu au avut nici o legătură decât una strict profesională.

‘Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea. Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi. Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu.

Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât. Îl respect, un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie. Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex. Am gânduri absolut neutre legate de relația lor. Deoarece relația lor nu mă deranjează și nu mă afectează. Îl respect pe Alex ca prieten, este un tip drăguț și îi doresc doar ceea ce este mai bun’, a afirmat Daria Radionova pentru Cancan.

Rusoaica nu dorește de nici o culoare să fie implicată în povestea amoroasă dintre Alex Bodi și Bianca Drăguașnu. Daria Radionova a avut doar cuvinte de laudă despre afacerist.

‘Nu mi-ar plăcea să spun nimic despre această poveste. Reputația mea este importantă pentru mine. Chiar nu vreau să fiu implicată în acest haos. Nu am nimic împotriva niciunuia dintre ei și le doresc doar ce este mai bun în viață’,ne-a mai declarat frumoasa Daria.

Bianca Drăgușanu a divorțat pentru siguranța fiicei ei

„A venit şi el la restaurantul în care am fost eu. La modul general, viaţa mea începe diferit de astăzi. Sunt o femeie liberă. Sfătuiesc femeile care trăiesc într-o relaţie vicioasă, toxică. Să iasă din relaţia asta. Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecţi un om, nu ai cum să-l înşeli. Aşa cum a spus soţul meu. Stăteam într-o chestie în care nu eram fericită.

Pentru mine siguranţa fetiţei mele este cea mai importantă. Ea a luat parte la nişte scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de 3 ani jumătate. Mie îmi este foarte greu să comentez nişte lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general sunt foarte inteligenţi. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez nişte lucruri. Eu am început o altă viaţă de azi. Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30. Cu patru poliţişti, cu mama care plângea şi cu mine cum eram”, a declarat Bianca Drăguşanu la Teo Show, potrivit VIVA!

Sursa: viva.ro

Sursa foto: cancan.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și