De ce este bine să folosim apa termală

0

Apa termală reprezintă un ajutor de nelipsit din rutina femeilor care își doresc să aibă un ten sănătos, neted și tânăr. Citește în continuare și află care sunt efectele benefice ale apei termale asupra pielii, care sunt proprietățile acesteia și cum o poți folosi în rutina ta de îngrijire:

Care sunt efectele apei termale asupra pielii

  • are acţiune antiinflamatoare, antiiritantă, calmantă;
  • are influenţă benefică asupra pielii: susține sistemul imunitar, stimulează regenerarea celulară şi sinteza colagenului;
  • hidratează şi revigorează tenul;
  • fixează machiajul;
  • utilizată pe termen lung îmbunătăteşte aspectul tenului;
  • apa termală poate fi utilizată ca tratament în problemele dermatologice (acnee, cuperoză, rozacee, dermatită seboreica) şi favorizează cicatrizarea.

De ce se recomandă folosirea apei termale pentru ten?

Pentru că orice produs cu apă termală include în compoziția sa o cantitate mare de oligoelemente și minerale, pe care pielea le pierde prin transpirație.

Care este rolul acesteia?

Calmează tenul alergic sau iritat de substanțele toxice din aer și facilitează proprietatea de apărare naturală a pielii.

Pentru ce pot să folosesc apa termală?

Spray-ul cu apă termală poate fi folosit pe post de tonic, după epilat, după exfoliere, ajută la fixarea machiajului și este calea perfectă pentru a calma arsurile solare de gradul I. Dacă optezi pentru formulele-cremă cu apă termală, te vei putea bucura de o hidratare completă, deoarece au rolul de a repara bariera hidrolipidică a pielii.

Spray-ul se aplică pe întreaga față, se lasă câteva secunde să își facă efectul, iar apoi se îndepărtează cu o dischetă demachiantă sau un șervețel.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și