De ce Kelly Rowland urmărește întotdeauna „ceva amuzant” în timp ce îl alăptează pe fiul său Noah, de 5 săptămâni

0

Kelly Rowland are cel puțin o regulă atunci când vine vorba de hrănirea băiețelului ei. Cântăreața „Black Magic” și-a întâmpinat al doilea copil alături de soțul Tim Weatherspoon, pe fiul Noah Jon, pe 21 ianuarie, iar în cele cinci săptămâni de atunci, deja iubește viața ca mamă a doi copii.

„Este delicios și sunt îndrăgostită”, spune Rowland, în vârstă de 40 de ani, pentru PEOPLE.

„Este sănătos și suntem fericiți: asta este tot ce contează”.

Rowland era anterior sinceră cu privire la experiențele ei diferite referitoare la alăptarea primului său fiu, Titan Jewell, acum în vârstă de 6 ani, inclusiv realitățile dureroase care uneori însoțesc alăptarea.

Ea explică că lucrurile „merg bine de această dată”, indicând bunăstarea ei emoțională ca factor.

„Mama a murit la scurt timp după ce l-am avut pe fiul meu. Deci, de data aceasta a fost diferit”, spune Rowland, a cărui mamă Doris a murit la aproximativ o lună după sosirea lui Titan în 2014.

„Alăptez cu succes acum și știu că, dacă sunt fericită, starea de spirit este diferită. Aș spune cu siguranță că ceea ce mi-a spus cineva odată este cu adevărat, adevărat: alăptarea chiar se oferă și emoției. ”

„Când alăptez sau folosesc pompa sau ceva de genul acesta, mă uit mereu la ceva amuzant”, împărtășește ea. „Este un rezultat diferit. Chiar este.”

În ceea ce privește modul în care familia se adaptează cu un alt membru din gospodăria lor, Rowland spune că ea și Weatherspoon împart în mod egal îndatoririle părintești – deși bebelușul Noah are nevoie de un pic mai mult timp cu mama, desigur.

„Cu siguranță ne-am trezit nopți, cu siguranță. Împărtășim sarcini”, spune ea. „Dar, în cea mai mare parte, bebelușul își dorește cu adevărat să fie pe mami, deoarece mami are lapte! Deci, a fost interesant.”

De asemenea, studenta din Destiny’s Child pune în cuvinte ceea ce îi place cel mai mult la creșterea băieților – și dacă a avea o fiică este în cărțile pentru viitor. „Partea mea preferată despre a fi mamă pentru băieți este că ești prima lor idee despre o relație, știi la ce mă refer?” spune Rowland. „Îmi place să-l aud pe Titan spunând:„ Mami! Mami! ” de asemenea, doar îmbrățișările și sărutările mele. Este minunat. ”

„Sunt sigură că soțul meu ar iubi o fată. Dar este atât de fericit cu băieții lui chiar acum și asta este tot ceea ce contează pentru mine”, spune ea, adăugând: „… Sună foarte nebunesc, dar odată ce ai o fată, sunt ca și cum, „Doamne, va trebui să-mi împart soțul!”

Pentru că marii tați își doresc cu adevărat să fie acolo pentru fetele lor. Îmi urmăresc toți prietenii cu fiicele lor și este cel mai dulce lucru. ” „Nu știu. Mi-ar plăcea o fiică”, spune Rowland, „dar îmi place foarte mult să fiu mamă de băieți chiar acum.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și