De ce Sigourney Weaver a trebuit să spună „da” pentru Call My Agent

0

Actrița Sigourney Weaver, vedeta filmelor de succes, printre care Alien și Avatar, spune că a luat un singur proiect fără a citi un scenariu – noua serie a comediei franceze Call My Agent. Weaver joacă o versiune despre ea însăși într-un episod al serialului de succes despre industria de divertisment, care este difuzat la nivel internațional pe Netflix și le spune agenților ei când ajunge la Paris că nu a citit încă scenariul pentru noul ei film.

Și explică modul în care acest lucru s-a dovedit a fi parțial adevărat în viața reală. „Chiar nu l-am citit când am spus că da”, spune Weaver, „și probabil că nu voi mai face asta niciodată în cariera mea. Dar știam orice ar fi, ar putea să funcționeze. Am vrut doar să spun da în caz că s-au răzgândit „.

Episodul, care a fost filmat la Paris chiar înainte ca izbucnirea Covid-19 să închidă călătoriile internaționale, arată actrița vorbind fluent franceza – ceea ce poate face într-adevăr. „A fost o experiență atât de încântătoare”, spune ea.

„Îmi place Franța și îmi place și să interpretez într-o comedie. Nu mi se cere să o fac suficient și totuși este atât de distractiv. Până la final chiar improvizam în franceză cu distribuția și nu vă pot spune cât de mult a însemnat pentru mine. Actorii au un sentiment atât de ascuțit al momentului comic. ”

Weaver este prima mare vedetă de la Hollywood care a luat un cameo din serie despre nenorocirile unui grup de agenți francezi și talentul pe care îl reprezintă. Titlul francez al emisiunii, Dix pour Cent (10%), taxa de comision standard pe care o primesc majoritatea agenților. Dar, la fel ca sitcom-ul BBC Extras, care a fost stabilit în lumea actoriei, Call My Agent a atras actori cunoscuți către starul invitat în episoadele sale.

Aceștia îi include pe Isabelle Huppert, Monica Bellucci și Juliette Binoche, precum și câștigătorul Oscarului Jean Dujardin. Aceștia joacă versiuni fictive ale personajelor lor vedete, care se amuză asupra lor și a industriei lor.

Huppert a jucat singură rolul unui muncitor care filma în secret două proiecte simultan, Bellucci ca cineva care dorește o întâlnire cu cineva care nu este faimos.

„Cred că este o glumă atât de bună de a afla realitatea din spatele imaginii pline de farmec a actorului”, spune Weaver.

„Isabelle Huppert nu ia în serios și, prin urmare, își transmite seriozitatea reală cu privire la munca ei. Există destul de mult adevăr în el pentru a face să rezoneze într-un mod real. Este foarte distractiv să te distrezi cu tine și să te simți bine cu afacerea ta .”

Unele dintre distribuțiile principale sunt nume mari în Franța, inclusiv Camille Cottin, care interpretează personajul central – agentul îndelung răbdător Andréa Martel, care încearcă să combine cariera și maternitatea.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și