Delia, indignată de tupeul fanilor ei: „Lucrurile astea sunt ca mersul la ginecolog”

0

Delia se numără fără dubii, printre cele mai adorate și apreciate artiste de la noi, iar cântăreața a reușit să arate tuturor că, în afară de talentul nemaiîntâlnit în muzică, are și un simț al umorului bine dezvoltat.

O tânără care o urmărește pe cântăreață pe Instagram a fost foarte curioasă să afle cine este medicul care i-a corectat vedetei buzele, deoarece „au ieșit super frumos”, iar cântăreața i-a dat un răspuns pe măsură.

Așadar, Delia a dorit să lămurească faptul că nu a apelat la vreun medic estetician, iar răspunsul ei a fost pe placul internauților care o urmăresc.

„La ce doctor ai apelat pentru corectarea buzelor? Au ieşit super frumos. Şi aşa ţi-au rămas în continuare!’, a fost mesajul transmis Deliei pe Instagram de către una dintre persoanele care o urmăresc, iar răspunsul vedei a fost, așa cum ne așteptam, unul pe măsură: ”Mamă, asta sună ca şi când am avut buză de iepure şi m-am operat… N-am corectat nimic, ca să-ţi răspund. Iar lucrurile astea sunt intime, sunt ca mersul la ginecolog. Nu se discută pe Instagram. Să mă apuc acum să spun unde mi-am făcut plombele sau unde mă epilez şi cu ce…’.

Bineînțeles, fanii imediat au reacționat la răspunsul cântăreței: „Delia, te întreabă pentru că suntem obişnuiţi să vedem că fiecare persoană publică ne arată până şi ce absorbante foloseşte. Faptul că ţi-ai injectat buzele sau nu este deja un fleac.’/ Delia, dacă te plăteau să le faci reclamă sigur nu mai erau intime lucrurile astea. Cred că ai fi putut să-i răspunzi altfel fetei, că doar nu ţi-a dat în cap. Ba din contră, te admira!’.”, au fost doar două dintre comentarii, conform Viva.ro.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: click.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și