Demența „și-a pus amprenta” asupra regretatei vedete James Bond

0

Micheline Roquebrune, văduva lui Sir Sean Connery, a confirmat că regretatul star James Bond a fost diagnosticat cu demență.

Sir Sean, care a jucat în filme printre care Dr No, From Russia with Love și Goldfinger, a murit vineri la 90 de ani în Bahamas.

„Nu era viață pentru el”, a declarat Roquebrune duminică pentru The Mail. „El a avut demență și a avut un impact asupra lui. Și-a dorit ultima dorință de a scăpa fără nici un fel de agitație”. Ea a adăugat că actorul „nu a putut să se exprime” în perioada care a precedat moartea sa.

Sir Sean și Roquerbrune, o pictoriță marocano-franceză, s-au căsătorit în 1975.

Roquerbrune a spus ziarului: „Cel puțin a murit în somn și a fost atât de liniștit. Am fost alături de el tot timpul și el a alunecat. A fost ceea ce și-a dorit”. Ea a adăugat că ar fi „foarte greu fără el” și l-a descris ca un „model de bărbat”.

Pierce Brosnan, care a jucat el însuși rolul lui 007, a postat online că Sir Sean a fost „cel mai mare James Bond al meu ca băiat și ca om care a devenit el însuși James Bond”.

Familia unui alt fost star al lui Bond, Sir Roger Moore, a scris de asemenea pe Twitter că și el „a susținut întotdeauna că Sean a fost cel mai bun James Bond vreodată”.

Prima femeie afro-americană care a fost distribuită în franciza de film, Trina Parks, a vorbit despre tristețea ei după moartea lui Sir Sean.

Parks a descris-o drept „o onoare” să fi apărut alături de scoțian în 1971, Diamonds Are Forever.

Au împărtășit o scenă memorabilă în care se părea că personajul ei, Thumper, urma să devină o altă cucerire a agentului secret, înainte ca ea să-l pună la pământ cu o lovitură în zona inghinală.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata