Demi Lovato spune că, consumul de droguri din trecut a fost un „mecanism de coping”: „Am avut într-adevăr atât de multă durere”

0

Demi Lovato se adresează răului – și bunului – în unele dintre deciziile sale din trecut. În timp ce apărea pe un episod viitor al podcast-ului lui Diane Guerrero, Da, nu sunt bine, cântăreața în vârstă de 28 de ani a vorbit despre sănătatea ei mintală și despre consumul de droguri din trecut, și anume abordarea concepțiilor greșite despre ambele, potrivit E!News

„În același mod [consumul de droguri] aproape că m-a ucis, mi-a salvat viața uneori, pentru că au existat momente în care am avut de-a face cu idei sinucigașe”, a continuat Lovato, numind dependența ei „mecanism de coping distructiv” care i-a dat un motiv de focusare.

Lovato a adăugat că, crede că „s-a orientat către acele mecanisme de coping pentru că într-adevăr am suferit atât de mult încât nu am vrut să mor și nu știam ce să mai fac”.

Observând că acum are „alte instrumente și alte resurse” pentru a o ajuta, Lovato i-a spus lui Guerrero, în vârstă de 34 de ani,

„Am făcut tot ce am putut uneori. Știu cum să mă mai ocup și cum să mă descurc, așa că nu trebuie să recurg la aceste comportamente din nou”, a adăugat ea. Lovato a dezvăluit, de asemenea, motivul pentru care este atât de deschisă în legătură cu experiențele sale din trecut, explicând:

„M-aș uita la oamenii din mass-media și m-aș compara doar pe mine – nu mă simt suficient de bine, nu mă simt suficient de slabă – și mă întreb cum a fost că acești oameni trăiau vieți care păreau atât de perfecte, dar totuși mă durea atât de mult. ”

„Și când am intrat în lumina reflectoarelor, mi-am spus:„ Oh, nu este perfect aici, nimeni nu are o viață perfectă, doar arată așa ”, a adăugat ea.

Croonerul „Warrior” speră, de asemenea, să despartă „fațada pentru Hollywood”. Lovato a spus că nu încearcă niciodată să se potrivească cu o anumită formă de sine.

„Am încercat multe identități de-a lungul anilor”, a spus ea. „Vedeta feminină sexy pe care am simțit-o ca oamenii ar vrea să fiu sau copilul poster pentru recuperare. Și acum accept faptul că lipsa mea de angajament față de orice identitate nu este o lipsă de angajament. Este doar o deschidere pentru a continua să evoluez. „

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata