Descopera gama iUni de amplificatoare semnal GSM

0

Telefonul mobil a ajuns in ultimii ani sa fie cel mai folosit gadget, putine persoane fiind cele care inca nu detin unul. Astfel, pentru a asigura conditii cat mai bune de functionare, operatorii de retea au facut foarte multe eforturi pentru a pune la dispozitie servicii optime. Cu toate acestea, exista momente sau anumite zone in care semnalul nu functioneaza in parametri normal, ceea ce afecteaza in mod direct calitatea utilizarii.

In acest sens, iUni vine in ajutor cu un dispozitiv care sa rezolve aceste deficiente. Cumpara de la iUni amplificatoare de semnal GSM si scapa definitiv de problema semnalului slab.

Ce reprezinta un amplificator pentru semnal?

Aceste dispozitive au fost configurate pentru a reusi sa stabileasca o conexiune GSM puternica, chiar si in zonele in care acoperirea prezinta probleme. Astfel, un amplificator de semnal este un mecanism care colecteaza semnalul din zonele din apropiere si il descarca in mediile in care ai nevoie. Deficientele de a realiza apeluri sau a utiliza internetul dispar, putandu-te bucura de experiente ideale chiar si in acele locuri in care fara acest dispozitiv ar fi fost imposibil. Sunt potrivite pentru a fi folosite in locuri pustii, din afara oraselor sau chiar la altitudini inalte. Acum iti vei putea folosi telefonul in paduri sau chiar pe munte, deconectarea totala nemaifiind o optiune.

De ce ai nevoie de un amplificator de semnal GSM?

Telefoanele mobile sunt asociate in prezent cu o extensie a fiecaruia dintre noi, iar atunci cand acesta nu functioneaza in parametri normali apare sentimentul de neputinta. De aceea trebuie sa ne asiguram ca, oriunde am merge si oricat de nefavorabila ar fi zona respectiva, reusim sa ne folosim dispozitivele la un nivel optim. Aceasta garantie vine odata cu achizitionarea unui amplificator de semnal care te poate ajuta in cazul in care:

–           Planuiesti o drumetie in spatii marcate ca fiind fara semnal;

–           Vrei sa urci pe munte si sa ai posibilitatea sa te conectezi la internet;

–           Operatorul de retea prezinta probleme de acoperire in zona in care locuiesti;

–           Conditiile meteo nefavorabile interfereaza cu calitatea semnalului.

Acestea sunt doar cateva dintre situatiile in care un asemenea de dispozitiv te-ar putea salva, insa cu siguranta nu sunt singurele.

De ce sa alegi variantele disponibile la iUni?

iUni se pozitioneaza ca fiind unul dintre cele mai dotate magazine in materie de noi tehnologii. Asadar, nu doar ca vei putea gasi tot ce ai nevoie, dar vei putea alege dintre nenumarate variante ale aceluiasi produs.

Exista variante 3G si 4G

Pentru ca ne dorim sa oferim solutii pentru fiecare client, am pus la dispozitie variante care sa fie potrivite atat pentru conexiunea 3G, cat si 4G, in asa fel incat viteza de incarcare a paginilor web sa nu prezinte inconveniente.

Pot fi utilizate in raport cu orice retea de telefonie mobila

Nu trebuie sa iti faci griji in materie de compatibilitate cu reteaua din care faci parte. Fiecare model disponibil la iUni este configurat in asa fel incat sa poata fi utilizat in raport cu orice cartela, fie Orange, Vodafone, Telekom si nu numai. Astfel, daca la un moment dat iti doresti schimbarea operatorului, nu va trebui sa optezi pentru alt amplificator.

Sunt rezistente si de lunga durata

Calitatea lor este incontestabila atat in ceea ce priveste modul de functionare, cat si carcasa exterioara. Sunt foarte rezistente si fac fata tuturor conditiilor la care sunt expuse. De asemenea, pentru a intari acest lucru, la fiecare achizitie se ofera certificat de garantie, pentru ca fiecare client sa se poata bucura la maxim de beneficiile pe care le ofera acest dispozitiv.

Citește și