Disney încheie capitolul brandului istoric 20th Century Fox

0

Walt Disney a adus la final unul dintre cele mai cunoscute nume din industria divertismentului, 20th Century Fox. Decizia vine în urma legendarului House of The Mouse care a rebrandat unul dintre studiourile sale TV ca 20th Television.

Această mișcare urmează rebranduirea companiei 20th Century Fox, în vârstă de 85 de ani, ca 20th Century Studios. Anul trecut, Disney a încheiat o tranzacție de 71,3 miliarde de dolari (54,7 miliarde de lire sterline) pentru a cumpăra cea mai mare parte a mijloacelor media Fox Rupert Murdoch.

Disney a redenumit și celelalte studiouri de televiziune, inclusiv schimbarea ABC Studios și ABC Signature Studios în ABC Signature, în timp ce Fox 21 Television Studios va deveni Touchstone Television.

„Noile noastre nume de studio și logo-uri marchează o nouă zi pentru ABC Signature, 20th Television și Touchstone Television, în timp ce onorează istoriile bogate și puterea creatoare a companiei Walt Disney”, a declarat Craig Hunegs, președintele studiourilor de televiziune Disney.

Atât televiziunile din secolul 20, cât și filialele filmului au păstrat celebrul ton al fanfarei și logo-ul lumii de căutare.

20th Century Fox Television, care își poate urmări rutele din 1949, a fost acasă la unele dintre cele mai cunoscute emisiuni TV, inclusiv seria originală Batman, M * A * S * H ​​și The Simpsons.

La începutul acestui an, când studioul de film 20th Century Fox a fost rebrand, au existat sugestii că Disney voia să se distanțeze de rețeaua extrem de partizană, de dreapta a Fox News.

Disney este deja o forță dominantă în știrile americane, în calitate de proprietar al rețelei ABC. De asemenea, preia Netflix cu propriul serviciu de streaming Disney +. Studioul de film.

20th Century Fox este cunoscut pentru producerea unora dintre cele mai mari filme din toate timpurile, inclusiv Avatar și Titanic.

20th Century Fox a fost creat în 1935, când s-au contopit Twentieth Century Pictures și Fox Films. Istoria realizării de filme Disney datează din 1937, cu White Snow și cei șapte pitici, iar acum include Lucasfilm, care face ca franciza Star Wars, și Marvel Studios să fie printre companiile sale de film.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și