Ellen DeGeneres: Trei producători au fost concediați din cauza „locului de muncă toxic”

0

Trei producători de top ai emisiunii „Ellen DeGeneres Show” au fost concediați pe fondul acuzațiilor de conduită incorectă și hărțuire sexuală.

Dna DeGeneres a anunțat revizuirea într-o întâlnire video cu personalul și a spus că a fost în curs de anchetă internă.

Într-un mesaj către personal, ea a spus că „îi pare atât de rău pentru ce a devenit acest lucru”, potrivit Reporterului Hollywood.

Plecările urmează investigațiile jurnaliștilor în ceea ce privește pretențiile de intimidare.

Un purtător de cuvânt al Warner Brothers a confirmat că emisiunea a „împărțit căi” cu producătorii executivi Ed Glavin și Kevin Leman și cu producătorul co-executiv Jonathan Norman.

Într-o poveste publicată la începutul acestui an, mai mulți foști angajați au declarat pentru Buzzfeed News că au experimentat rasismul în timp ce lucrau la emisiune, care a câștigat peste 60 de premii Emmy de la prima lansare în 2003.

Alții l-au acuzat pe domnul Glavin de atingere necorespunzătoare și de conducere cu intimidare și teamă.

Domnul Leman și dl Norman au fost acuzați și de hărțuire sexuală de către fostul personal.

În declarațiile anterioare către Buzzfeed News, domnul Leman a negat „orice fel de improprietate sexuală”, iar domnul Norman a spus că „neagă categoric aceste afirmații” 100%.

Domnul Glavin nu a răspuns public la afirmații.

Dna DeGeneres s-a distanțat inițial de pretențiile unui mediu de muncă toxic, spunând într-un e-mail către personal că a fost „prezentată greșit” de „oamenii care lucrează cu mine și pentru mine”.

Dar și-a cerut scuze personalului și a spus că este „bucuroasă că problemele i-au fost aduse la cunoștință”.

O serie de celebrități, printre care cântăreața Katy Perry și comediantul Kevin Hart, au vorbit în sprijinul gazdei show-ului de chat.

Cu toate acestea, alte vedete au susținut pretențiile formulate împotriva programului ei, printre care actorul Everybody Loves Raymond, Brad Garrett.

Într-un e-mail către personal, David McGuire, vicepreședinte executiv al programării la Warner Brothers, a spus că studioul este „absolut angajat” pentru „schimbarea și o nouă cultură.

„Mulți dintre voi au vorbit cu anchetatorii WarnerMedia și vă mulțumim pentru onestitatea dvs.”, a adăugat el, potrivit Buzzfeed News.

„Sper că această notă este un alt mod prin care ne arătăm angajamentul de a face mai bine.”

Sursa – Glow Magazin.

Citește și