Emisiunea de Crăciun Gavin și Stacey va fi difuzată la BBC Radio Wales

0

Distribuția lui Gavin și Stacey urmează să se reunească pentru o emisiune de radio de Crăciun. Joanna Page și Mathew Horne, mai bine cunoscuți pentru rolurile lor de Gavin și Stacey în comedia de succes a BBC, vor găzdui un festival festiv la BBC Radio Wales.

Lor li se vor alătura co-vedetele Melanie Walters, Larry Lamb, Alison Steadman, Steffan Rhodri, Robert Wilfort și Laura Aikman, cântăreața galeză Bonnie Tyler și cantautorul Shakin ‘Stevens. De asemenea, va apărea un mesaj special din partea co-creatorului James Corden. Specialul de Crăciun Gavin și Stacey de anul trecut a fost cel mai urmărit program de televiziune din Marea Britanie din anii 2010, cu 17,1 milioane de telespectatori din Marea Britanie.

Și, deși nu vom fi tratați cu o altă specială la televizor – cel puțin nu anul acesta – emisiunea Radio Wales promite să meargă într-un fel pentru a umple golul lui Gavin și Stacey. Page, care a găzduit emisiunea Sunday Morning cu Joanna Page la începutul acestui an, a declarat că „iubește absolut Crăciunul”.

„Așa că, când a venit să putem face un spectacol de Ziua Crăciunului, am știut că, dacă ar exista cineva cu care aș vrea să împărtășesc asta, este Mat. Îmi place să lucrez cu el, este atât de distractiv”, a adăugat ea.

La rândul său, Horne a spus că „a sărit pentru această șansă”, adăugând: „Îmi place să lucrez cu Jo, iubesc Țara Galilor și îmi place să fac radio. „Ziua de Crăciun este o zi specială și, în special anul acesta, a fost foarte provocator pentru mulți oameni, așa că este plăcut să simți că am putea aduce o bucurie.”

Page a spus că spectacolul va implica „discuții cu niște prieteni și invitați geniali”, teste și câteva piese clasice de Crăciun. Editorul Radio Wales Wales, Colin Paterson, a adăugat: „A avea cuplul cel mai iubit al Țării Galilor, în afara caracterului, este un adevărat deliciu. Sperăm că simțul lor de distracție va ridica spiritul tuturor”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și