Familia lui Chris Cornell lansează albumul copertelor post mortem

0

Familia lui Chris Cornell a anunțat lansarea surpriză a ultimului său album, înregistrat cu un an înainte ca fostul cântăreț din Soundgarden să moară în 2017. No One Sings Like You Anymore prezintă copertele melodiilor lui Prince, John Lennon și Harry Nilsson.

Alegerile oferă „o privire personală asupra artiștilor săi preferați și a cântecelor care l-au atins”, a spus văduva lui Cornell Vicky într-un comunicat. Cornell, în vârstă de 52 de ani, a fost găsit mort într-o cameră de hotel. Moartea sa a fost considerată o sinucidere. El a fost cel mai faimos ca solist al formației Soundgarden din Seattle, care s-a format în 1984 și a câștigat premiile Grammy pentru single-urile lor Black Hole Sun și Spoonman.

Ca artist solo, a lansat patru albume de studio și a obținut un succes în 2006 cu You Know My Name – tema primului film Bond al lui Daniel Craig, Casino Royale. No One Sings Like You Anymore a fost înregistrat în 2016 alături de producătorul Brendan O’Brien, care a amestecat cel mai bine vândut album al lui Soundgarden Superunknown și a produs albume pentru Pearl Jam, Bruce Springsteen și AC / DC. Cornell a cântat la toate instrumentele, acoperind melodii precum Prince’s Nothing Compares 2U, Electric Light Orchestra’s Showdown și John Lennon’s Watching The Wheels.

De asemenea, include interpretarea bluesă a lui Cornell a filmului Lorraine Ellison Stay With Me Baby, care a fost prezentat anterior în serialul HBO Vinyl și o copertă în mișcare a Guns N ‘Roses’ Patience, care a fost lansată în iulie.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și