Fanii yoga Phnom Penh se întorc pe covoare după izolare – cu o bere

0

Pentru unii, o activitate de grup post-blocare, care combină exercițiile fizice cu alcoolul, poate părea ideală pentru stresul cauzat de coronavirus – deși practicanții de yoga ar trebui probabil să evite fabrica de bere TwoBirds Craft Beer de la Phnom Penh în timp ce yoga se desfășoară.

Cursurile de yoga ale fabricii de bere, reluate după un blocaj de șase săptămâni în Cambodgia – care nu a înregistrat oficial niciun deces COVID – au fost ridicate la 1 ianuarie, combinând ținerea unei poziții cu strângerea unei beri și atragând devotați.

„Mă distrez mai mult cu yoga de bere. Nu este la fel ca yoga tradițională „, a spus Sreyline Bacha, în vârstă de 25 de ani, în timp ce a ajuns la un pahar de bere, clătinându-se puțin pentru a-și menține echilibrul într-o poziție.

„Suntem alături de prieteni și spunem„ noroc ”și sorbim bere și asta mă face să mă simt foarte fericit”, a adăugat Bacha, care administrează influențatori pe rețelele de socializare.

Creația sa atribuită unei cascadorii la festivalul America’s Burning Man din 2013, berea yoga s-a bucurat de atunci de o sporadică popularitate în diferite părți ale lumii.

„Nu este ca o practică reală de yoga, este mai mult ca o întâlnire cu prietenii, care încorporează mișcări de yoga pentru divertisment”, a spus instructorul Anna, care a sosit în Cambodgia acum aproximativ două luni.

Connor Cheney Kirsch, directorul general al companiei BeerPro Import Export Co., care deține TwoBirds, a declarat că clasele, ținute într-o fostă fabrică de confecții, erau despre comunitate și aduceau oamenii împreună după muncă. „Dacă te prăbușești sau altceva, nimeni nu te va privi într-un mod ciudat. Este vorba despre distracție „, a spus Kirsch.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata