Fiica lui Demi Moore, Rumer Willis, se deschide despre anxietatea cu care se confruntă

0

Fiica cea mai mare a lui Demi Moore și Bruce Willis, Rumer Willis, s-a deschis luni fanilor săi pentru a dezvălui că se luptă cu anxietate severă. Vedeta a făcut mărturisirea despre sănătatea ei mintală într-un videoclip pe care l-a distribuit pe Instagram Stories. În clip, Rumer a filtrat lacrimile care i-au căzut din ochi și a clipit. Ea a scris o postare lungă pentru adepții ei, care explica prin ce trecea.

„Am vrut să împărtășim ceva vulnerabil pentru că, cred că este important să ne amintim că există multe părți pentru toată lumea și atât de multe nu le vedem în afara obiectivului rețelelor sociale”.

Ea a continuat: „Mă confrunt cu anxietate rea de ieri, dar lucrez la învățarea modului de a mă liniști. Este foarte greu când se înrăutățesc și uneori simt că mor. Îmi fac greață și inima nu va încetini. Se simte uneori că o forță mult mai mare decât mine a preluat panoul de control din creierul meu .

„Dar mi-am dat seama că cel mai rău lucru pe care îl pot face este să încerc să lupt împotriva lui sau să fiu rezistent la el. Trebuie să mă prind când mă trezesc concentrându-mă doar să-mi doresc să fie cumva diferit. Rumer a concluzionat: „Deci iată-mă, stând aici, simțind că mă voi topi, deși știu că nu o voi face și încercând doar să mă înclin în disconfortul pe cât de înfricoșător și dureros este”.

În timp ce fanii ei nu au putut să nu comenteze povestea ei, a doua zi Rumer și-a actualizat Instagramul pentru a îi informa că se simte într-un loc mai bun. Împreună cu un videoclip zâmbitor în care arăta proaspătă și fericită, a scris: „Mulțumesc pentru toate mesajele uimitor de amabile de ieri.

Au însemnat lumea pentru mine. M-am simțit atât de iubită și susținută. „Am decis să mă ocup de ziua mea. Îmi îmbrac noua rochie favorită (@shopdoen) pun o muzică grozavă și dansez.” Fanii ei i-au mulțumit pentru onestitate și pentru că i-au ajutat în propriile lor bătălii cu sănătatea mintală.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și