Florin și Dan Ristei, eliminați de la Asia Express. Primele declarații ale celor doi după ce au părăsit competiția

0

Florin Ristei și fratele lui, Dan, au fost eliminați în episodul anterior al emisiunii Asia Express, deoarece, din nefericire pentru ei, ancora a fost roșie. Cei doi au intrat în cursa pentru ultima șansă alături de Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț.

Competiția s-a sfârșit pentru artist și fratele lui, iar eliminarea celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea. Mulți i-au susținut, unii chiar văzându-i în top 3, sau poate chiar învingători.

După ce Florin și fratele său, Dan, au părăsit emisiunea Asia Express, Florin a și dat câteva declarații. Se pare că în ziua în care a pierdut cursa pentru ultima șansă în fața lui Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, artistul și fratele său, nu au fost cei mai norocoși.

‘Am stat cu sufletul la gura si asta seara, la emisiune, sperand, totusi, ca nu plecam noi acasa. Nu aveti cum sa intelegeti emotiile pe care le-am trait.

Nu s-a legat nimic in ziua respectiva si a fost de-ajuns o singura zi proasta care sa ne trimita acasa.  Asta e farmecul showului, ca e atat de imprevizibil.

Asa competitiv cum sunt, nu-mi pare rau ca n-am castigat. Imi pare rau doar ca n-am putut sa ma joc pana la capat.

Pentru mine Asia Express a fost mai mult decat o emisiune. A fost cea mai tare experienta de viata de pana acum. E unul dintre putinele show-uri tv in care m-am dedicat 100%.

Vreau sa-i aplaudati si sa le multumim impreuna tuturor echipelor, productiei, cameramanilor si reporterilor.

Si sa nu uit: am cel mai tare frate!

Asia Express continua. Din pacate, fara noi’, este declarația pe care Florin Ristei a făcut-o imediat după eliminare.

Amuzanți dar și competitivi, Dan și Florin Ristei și-au luat la revedere de la colegi, iar drumul lor către marele premiu la Asia Express a luat sfârșit. Au mai rămas doar cinci echipe în concurs: Carmen Grebenișan alături de Alina Ceușan, Speak și Ștefania, Adda și Cătălin, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț.

„Dacă mi-e ceva…mi-e foame. Aș mânca și o bucată de lemn și aș fi în stare să mor pentru o felie de pâine cu icre. Eu sunt un gurmand, un super pofticios, nici nu pot să mă mai gândesc la mâncare…’,  a declarat Florin.

„Sincer, eu eram pregătit pentru asta. Praf, căldură și teroare psihică. Asta am găsit aici!’, povestește Dan.

 „Căldura de aici e însă diferită față de cea de acasă pentru că umiditatea este foarte mare și soarele arde îngrozitor. În 4 zile mi s-au luat două rânduri de cruste de pe nas și de frunte. Arătam exact ca un pui prăjit’, a mai adăugat Florin.

Dezvăluiri din culisele emisiunii

Înainte de a păși spre Asia, Florin era terifiat de ideea de a face autostop, spunând că este mult prea timid pentru a face așa ceva. Imediat ce a ajuns în Asia Express, lucrurile au luat altă întorsătură:

 „Mie mi-e rușine să cer lucruri și credeam că voi fi incapabil să opresc vreo mașină. Ei bine, acum am dezvoltat chiar și o tehnică și aproape mă arunc în fața lor ca să ne ia și pe noi. Am făcut aici lucruri pe care nu credeam să le fac vreodată. Am intrat peste niște oameni în casă doar pentru că aveau mașină parcată în fața porții și noi aveam mare nevoie de transport’, a povestit Florin. La capitolul cazare, cei doi frați sunt mulțumiți. „Noi am variat foarte mult. Am stat, cred, în cele mai proaste condiții în care au stat vreodată niște concurenți, dar am găsit și o vilă cu scări de mahon. Suntem curioși ce ne mai așteaptă’.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: playtech.ro, libertateapentrufemei.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și