Fondatoarea „Gașca Zurli”, păcălită de un așa-zis preot: „Spunea că are cancer la pancreas, că are nevoie de 87.000 de euro urgent”

0

Mirela Rețegan a fost în urmă cu ceva timp victima unei înșelătorii. Fondatoarea care a pus bazele proiectului renumit și îndrăgit, „Gașca Zurli”, a fost convinsă să ofere o sumă foarte mare de bani unui străin care s-a dat drept părintele Constantin Necula.

Așa-zisul părinte i-a spus că ar avea o boală gravă și că are mare nevoie de ajutor. Mirela Rețegan a mărturisit în detaliu întreaga poveste și atenționează întreaga lume.

„Mi-a scris pe Facebook părintele Necula şi mă ruga să-l ajut. Spunea că are cancer la pancreas, că are nevoie de 87.000 de euro urgent. Dacă pe mine, jurnalist cu 20 de ani de experienţă, au reuşit să mă păcălească, nici nu vreau să mă gândesc ce pot să facă în cazul oamenilor simpli. Atunci când e vorba de cineva pe care-l iubeşti, nu mai stai să verifici”, a mărturisit Mirela Retegan conform observator.tv.

Una dintre persoanele din „gașca” ei, căreia i-a spus toată întâmplarea a făcut-o să își dea seama că ar putea fi vorba despre o mare înșelăciune.

„Abia atunci îl sun pe părintele Necula, pe adevăratul părinte Necula, care-mi spune că de patru ori i s-a furat identitatea şi că acest escroc face bani în felul acesta”, a mai adăugat Mirela Retegan.

Cum a reacționat părintele Constantin Necula

„Am mai trecut prin situaţii în care am putut să combatem exact infracţiuni. De data aceasta pare că sunt mult mai performanţi pentru că se readaptează foarte uşor în ciuda prietenilor mei specializaţi în „hackereală”, a declarat preotul Constantin Necula, conform sursei citate.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: viitorulromaniei.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata