Fosta gazdă Art Attack, Neil Buchanan, neagă zvonurile lui Banksy

0

Un fost prezentator TV pentru copii a negat că este evazivul graffitiist Banksy, după ce o teorie postată online a devenit virală.

„Neil Buchanan NU ESTE Banksy”, a apărut luni o declarație postată pe site-ul oficial al radiodifuzorului. A apărut după ce un zvon pe rețelele de socializare a sugerat că fosta gazdă Art Attack și Finders Keepers era omul din spatele artei de stradă anonime a lui Banksy.

După ce s-a răspândit povestea, bărbatul de 58 de ani s-a simțit obligat să lămurească lucrurile.

„Am fost inundați de întrebări în weekend în legătură cu povestea actuală de pe rețelele sociale”, a citit notificarea de pe site-ul său. „Din păcate, acest site web nu are infrastructura pentru a răspunde la toate aceste întrebări în mod individual, însă putem confirma că nu există niciun adevăr în zvonuri.”

Acesta a adăugat:

„Neil și-a petrecut izolarea cu membrii vulnerabili ai familiei sale și se pregătește acum să lanseze noua sa colecție de artă în 2021. Vă mulțumim și rămâneți în siguranță”.

Buchanan, din Liverpool, a găzduit Art Attack pe ITV din 1990 până în 2007 și a fost cunoscut pentru utilizarea spectacolului pentru a crea opere de artă ambițioase, la scară largă – inclusiv o scenă zoologică realizată din saci de legume și o imagine a unui melc sculptat într-un câmp de o mașină de tuns iarba. Zvonurile despre presupusul său ego par să fi început atunci când un utilizator a susținut că lucrările de artă Banksy au apărut în locuri în care fosta trupă a lui Buchanan, Marsilia, a fost la concerte.

Misterul înconjoară adevărata identitate a lui Banksy de câțiva ani și multe știri au publicat teorii despre cine ar putea fi.

Cu toate acestea, identitatea lor nu a fost niciodată confirmată oficial.

Artistul din Bristol a fost deosebit de activ anul acesta și luna trecută a finanțat o barcă pentru salvarea refugiaților pe mare.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și