Încă un brand de frumusețe Kardashian-Jenner a intrat pe fir

0

S-ar putea ca o altă marcă să se alăture imperiului Kardashian-Jenner, de data aceasta de la șefa supremă, mama!

Se zvonește că Kris Jenner va lansa o linie de îngrijire a pielii după ce Jenner Communications Inc. a solicitat diferite mărci comerciale pe 10 februarie. Jenner Skincare. Vedetele vor marca în mod proactiv idei de afaceri încă în faza de descoperire timpurie.

De exemplu, Jennifer Lopez a înregistrat marca comercială JLo Beauty în 2019, deși marca a fost lansată oficial la începutul acestui an.

În mod similar, Hailey Bieber a făcut titluri pentru mărcile comerciale Bieber Beauty și Rhode, deși niciuna dintre acestea nu a fost încă anunțată oficial. Deci, este pe deplin posibil ca Jenner să nu dezvăluie produse în curând.

Dacă intenționează să urmărească marca, Jenner s-ar alătura fiicelor sale Kylie Jenner, care au debutat Kylie Cosmetics în 2014, și Kim Kardashian, care a lansat KKW Beauty în 2017.

Aplicațiile Jenner indică că mărcile ei ar fi eligibile pentru a vinde machiaj, produse pentru păr. , parfumuri, gene false, produse pentru unghii și multe altele – pe lângă, desigur, îngrijirea pielii.

Jenner nu a vorbit încă despre zvonuri. De fapt, activitatea ei recentă pe rețelele de socializare a promovat încălțămintea Good American a lui Khloé Kardashian și aventura tequila a lui Kendall Jenner. Munca unei mame nu se încheie niciodată.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata