Iulia Albu, în focul pregătirilor de nuntă. Când va avea loc marele eveniment

0

Iulia Albu nu a mai stat pe gânduri și a făcut public anunțul pe care fanii acesteia îl așteptau de mult. Vedeta este gata de nuntă și a și făcut primele declarații despre cum vede ea că va fi evenimentul.

Cu toate că a trecut printr-un divorț, Iulia Albu încă crede cu tărie în căsătorie și este pregătită să facă pasul cel mare din nou, alături de iubitul ei actual.

”Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă (n.r. râde). Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară.

Poate fac două, una în străinătate, una aici. Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a afirmat Iulia pentru sursa citată.

Ce a dezvăluit Iulia Albu despre actualul ei partener de viață

”Omul care este lângă mine de 4 ani, este un tată mai bun decât a fost fostul meu soț și este un tată mai bun decât sunt eu mama. Ne-am mai certat, suntem oameni, dar ne certam pe lucruri mici, suntem niște oameni absolut normali. Mâine este ziua iubitului meu. Alexandru, te iubesc! Când ne vom căsători, iubitul meu va lua și numele meu”, a afirmat Iulia Albu în emisiunea ”La Măruță”.

”În general eu vorbesc foarte puțin despre viața mea personală și aș vrea să păstrez anumite lucruri doar pentru mine și iubitul meu. Însă nu aș putea niciodată să stau lângă o persoană pe care să nu mi-o văd alături pe termen lung. Nu sunt genul de persoană publică care își schimbă logodnicul o dată pe an.

Nu m-am văzut niciodată mireasă în sensul de femeie care are nevoie de confirmarea dată de cererea din partea unui bărbat. Da, mă voi recăsători însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine. Ne dorim amândoi cel puțin încă un copil, însă n-aș spune că acesta este focusul nostru în acest moment”, susținea stilista.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și