Jesy Nelson pleacă de la Little Mix: „Presiunea constantă este foarte grea”

0

Jesy Nelson a părăsit Little Mix, spunând că a face parte din grupul pop „mi-a afectat sănătatea mentală”. Ea a explicat: „Mi se pare foarte grea presiunea constantă de a fi într-un grup de fete și de a trăi până peste așteptări”.

Scriind pe Instagram, tânărul de 29 de ani a spus că, faptul că a fost în trupă a fost „cel mai incredibil moment”, dar a venit momentul să „se angajeze într-un nou capitol”. Fostele ei colege de trupă au spus că a fost „un moment incredibil de trist pentru noi toți, dar o susținem pe deplin pe Jesy”. Vestea vine la o lună după ce Nelson a spus că ia o pauză „prelungită” de la grupul pop din „motive medicale private”.

Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards și Jade Thirlwall au jucat ca trio la Strictly Come Dancing în weekend.

În declarația sa, Nelson a spus că și-a luat decizia „după multă atenție și cu inima grea”. „Trebuie să petrec ceva timp cu oamenii pe care îi iubesc, făcând lucruri care să mă bucure”, a continuat cântăreața.

Restul membrilor au adăugat: „Știm că Jesy care va părăsi grupul va fi cu adevărat o veste deranjantă pentru fanii noștri. „O iubim foarte mult și suntem de acord că este atât de important încât să facă ceea ce este potrivit pentru sănătatea și bunăstarea ei mentală”.

Au spus că „încă se bucură foarte mult de călătoria noastră Micul Mix” și vor continua ca trio. Little Mix s-a format la The X Factor în 2011 și a înregistrat șase top 10 albume din Marea Britanie și patru single-uri numărul unu. În prezent sunt numărul cinci în top cu hitul lor Sweet Melody.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și