Joe Wicks începe provocarea de antrenament de 24 de ore pentru copiii în nevoie

0

Joe Wicks și-a început provocarea de caritate de 24 de ore, în sprijinul copiilor în nevoie.

Expertul în fitness pentru celebrități a fost numit luna trecută MBE în lista de onoruri cu întârziere a reginei luna trecută, pentru eforturile sale de a menține națiunea în formă în timpul primului blocaj național.

Acum, Joe Wicks 24 Hour PE Challenge a început joi dimineață. Wicks – alias The Body Coach – consideră că sesiunea epică de mentenanță este o modalitate potrivită de a încheia un an „provocator”.

„2020 a fost un an provocator pentru noi toți, așa că ce modalitate mai bună de a-l încheia decât prin strângerea de bani pentru BBC Children in Need, o organizație caritabilă foarte aproape de inima mea”, a spus Wicks.

Noul profesor favorit de educație al națiunii încurajează oamenii să stea acasă și să posteze imagini cu antrenamentul lor pe social media.

În esență, provocarea – anunțată luna trecută – se referă la încercarea lui Wicks de a se antrena toată ziua … și toată noaptea.

El va face o serie de activități, de la ciclism la yoga, box la canotaj și antrenamentele sale HIIT [de înaltă intensitate]. Pe parcursul celor 24 de ore, i se va alătura practic o serie de invitați celebri – inclusiv prezentatori de la BBC Radio 2, care vor fi live în direct.

Spectatorii TV vor putea, de asemenea, să păstreze eforturile lui Wicks în direct pe butonul roșu și pe iPlayer.

Anul trecut, Rylan Clark-Neal a participat la 24 de ore de la Great Ka-RY-oke Challenge. Personalitatea și prezentatorul TV au strâns peste 2 milioane de lire sterline pentru aceeași organizație caritabilă, care ajută copiii și tinerii defavorizați din Marea Britanie.

În 2018, prezentatorii Good Morning Sunday de la Radio 2, Rev. Kate Bottley și Jason Mohammad au finalizat o provocare de înot în apele reci din Salford Quays.

Citește și