Johnson & Johnson așteaptă să raporteze datele vaccinului COVID-19 săptămâna viitoare

0

Johnson & Johnson, au declarat marți că se așteaptă să raporteze datele așteptate cu nerăbdare despre vaccinul său COVID-19 la începutul săptămânii viitoare și că va putea îndeplini obiectivul de livrare a dozelor către țările cu care a semnat acorduri de aprovizionare.
Oficialii din domeniul sănătății publice se bazează din ce în ce mai mult pe opțiuni cu doză unică, cum ar fi cea testată de J&J, pentru a simplifica și stimula vaccinările, având în vedere complicațiile și lansarea mai lentă decât se spera a vaccinurilor autorizate de la Pfizer Inc și Moderna Inc, care necesită a doua doză la două săptămâni după primul.

Compania a prognozat profit în 2021 mult peste estimările Wall Street, iar acțiunile sale au crescut cu 3,4%, până la 171,55 dolari.

Perspectivele nu includ nicio contribuție din vaccinul COVID-19, a spus directorul financiar Joseph Wolk.

Wolk a adăugat că prețul vaccinului va depinde de numărul de doze asigurate de țări și organizații.

„Vom lăsa știința să se desfășoare. Odată ce avem datele, obținem autorizația de reglementare și finalizăm acordurile de furnizat, vom transmite actualizări financiare după cum este justificat ”, a spus el într-o conferință telefonică.

Conglomeratul medical din SUA a declarat că unitatea sa de dispozitive medicale a continuat să-și revină, în ciuda creșterii recente a COVID-19. Divizia a fost puternic afectată mai devreme în pandemie de o scădere a procedurilor elective și non-urgente, cum ar fi înlocuirea șoldului și genunchiului, deoarece oamenii au evitat îngrijirea sau spitalele au fost forțate să suspende astfel de proceduri.

Vânzările din al patrulea trimestru ale unității au scăzut la 6,59 miliarde de dolari.

Profitul ajustat de 1,86 dolari pe acțiune a depășit estimările de 1,82 dolari pe acțiune, ajutat de creșterea vânzărilor de două cifre a medicamentului Stelara pentru boala Crohn și tratamentul împotriva cancerului Darzalex.

Vânzările Stelara au crescut cu 32%, până la 2,44 miliarde de dolari, în timp ce vânzările Darzalex au crescut cu aproape 60% la 1,25 miliarde de dolari.

J&J prognozează un profit ajustat în 2021 între 9,40 dolari și 9,60 dolari pe acțiune, comparativ cu estimările analiștilor de 8,99 dolari pe acțiune, conform datelor IBES de la Refinitiv.

Citeste continuarea Johnson & Johnson așteaptă să raporteze datele vaccinului COVID-19 săptămâna viitoare

Citește și