Justin Bieber dezvăluie lista de melodii pentru următorul album Justice cu melodii precum „Unstable” și „Peaches”

0

Justin Bieber ne tachinează cu noul album pe măsură ce data lansării se apropie rapid. Miercuri, cântărețul a împărtășit o fotografie pe rețelele de socializare în care se arăta o tablă cu notecards fixate pe ea, dezvăluind probabil lista finală a celui de-al șaselea album de studio Justice, lansat vinerea viitoare, 19 martie. , „„ Sfânt ”,„ Singur ”și„ Oricine ”, plus titluri de piese noi.

Alte nume de melodii includ: „2 Much”, „Die For You”, „Worth it”, „As I Am”, „Somebody”, „Love You Diff”, „Off My Face”, „Loved By You”, ” Fantomă, „„ Instabil ”și„ Piersici ”. Anunțând Justice la sfârșitul lunii trecute, Bieber a spus că va fi „partea sa mică” în a oferi atât confort cât și dreptate celor care se simt neajutorați.

„Într-o perioadă în care există atât de multe greșeli pe această planetă nedreaptă, toți dorim vindecare și dreptate pentru umanitate. În crearea acestui album, scopul meu este să fac muzică care să ofere confort, să creeze melodii cu care oamenii să se poată lega și să se conecteze astfel încât să se simtă mai puțin singuri „, a scris tânărul de 27 de ani pe Instagram, împărtășind coperta albumului. „Suferința, nedreptatea și durerea pot lăsa oamenii să se simtă neajutorați”.

„Muzica este un mod minunat de a ne reaminti că nu suntem singuri. Muzica poate fi o modalitate de a relaționa unii cu alții și de a ne conecta unul cu celălalt”, a continuat el.

„Știu că nu pot rezolva pur și simplu nedreptatea făcând muzică, dar știu că dacă ne facem cu toții rolul folosind darurile noastre pentru a sluji această planetă reciproc, suntem mult mai aproape de a fi uniți”.

„Eu sunt eu cel care o să facă o mică parte. Partea mea,” și-a încheiat Bieber nota. „Vreau să continui conversația cu privire la aspectul dreptății, astfel încât să ne putem vindeca în continuare”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata