Justin Bieber face echipă cu corul NHS pentru cursa numărul unu de Crăciun

0

Justin Bieber a făcut echipă cu un cor de asistenți medicali, medici și alți angajați ai NHS pentru a înregistra un single de Crăciun.

Corul NHS Lewisham și Greenwich și-au adăugat vocile la un remix al single-ului stelei Holy, care a ajuns pe locul șapte în octombrie.

Colaborarea caritabilă vine la cinci ani după ce, cele două acte au fost blocate într-o bătălie pentru numărul unu de Crăciun. În cele din urmă, Bieber și-a aruncat greutatea în spatele eforturilor corului, ducându-i să obțină locul de top festiv.

Ulterior, Bieber a spus: „Am fost onorat să întâlnesc pe toți din cor și sunt foarte fericit că au primit numărul unu”. Noul lor single de caritate vizează, de asemenea, numărul 1 de Crăciun, încasările fiind împărțite între NHS Charities Together, care reprezintă mai mult de 230 de caritate NHS, și Lewisham și Greenwich NHS Trust Charity. 

Membrul corului, Pamela Lutalo, care a lucrat la o secție Covid cu 30 de paturi anul acesta, a declarat că Holy este „un cântec de apreciere pentru familii, prieteni, colegi și comunitate care au oferit încurajare și sprijin oamenilor în timpul pandemiei”.

Mike Corr, fost coordonator clinic de imunizare, a adăugat: „Mesajul că deținerea cuiva este un lucru atât de special încât este aproape o experiență sfântă, este atât de rezonant cu dificultățile actuale și provocările personale. „Sunt niște oameni speciali pe care îi văd că suferă și îi aud spunând„ Ține-mă, ține-mă ”, când toate acestea se vor termina”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și