Kim Kardashian West a fost batjocorită pentru petrecerea „umilă” de ziua ei pe insula privată

0

Kim Kardashian West a fost acuzată că este „surdă” după ce și-a petrecut aniversarea de 40 de ani pe o insulă privată alături de un grup mare de familie și prieteni.

Vedeta reality-ului a spus că, călătoria a fost urmată de „două săptămâni de mai multe analize de sănătate și a cerut tuturor să facă carantină”.

Postând fotografii ale evenimentului pe Twitter, Kardashian West a spus că „i se amintește cu umilință cât de privilegiată este viața mea”.

În timp ce unii fani i-au lăudat sinceritatea, alții au spus că, călătoria a fost „insensibilă” față de familiile separate de Covid-19.

„Este atât de grotesc”, a răspuns un utilizator.

„Bogații se pot preface normali pe o insulă privată. Oamenii normali își anulează Ziua Recunoștinței și Crăciunul”.

Muzicianul britanic Peter Frampton a răspuns, de asemenea, spunând: „Ești atât de nesimțită că nu îți dai seama că asta nu vrea să țină cont de majoritatea oamenilor din timpul celui mai grav vârf de Covid? Oamenii merg la bănci de alimente, nu pe insule private”.

„Lux simplu”

Coronavirusul a ucis peste 1,1 milioane de oameni și a provocat devastări economice în întreaga lume. În SUA, un număr record de persoane au solicitat șomaj anul acesta ca urmare a pierderilor de locuri de muncă din cauza pandemiei.

Kardashian West a recunoscut impactul bolii în timp ce a postat fotografii din escapada ei pe insulă tropicală.

„Înainte de Covid, nu cred că niciunul dintre noi a apreciat cu adevărat ce lux a fost să poți călători și să fii împreună cu familia și prietenii într-un mediu sigur”, a scris ea.

„După două săptămâni cu analize pentru sănătate, le-am cerut tuturor să fie puși în carantină, mi-am surprins cel mai apropiat cerc interior cu o călătorie pe o insulă privată unde am putea pretinde că lucrurile sunt normale doar pentru un scurt moment în timp.

„Am dansat, am mers cu bicicleta, am înotat lângă balene, am făcut caiac, am urmărit un film pe plajă și multe altele. „Îmi dau seama că, pentru majoritatea oamenilor, acest lucru este atât de departe de a fi atins chiar acum, așa că, în momente ca acestea, îmi amintesc cu umilință de cât de privilegiată este viața mea”.

Citește și