Kourtney Kardashian nu se aștepta ca prietenia ei cu Travis Barker să devină romantică

0

Deși Kourtney Kardashian și Travis Barker sunt prieteni de multă vreme, ea nu a prevăzut că prietenia lor va deveni romantică.

„Kourtney este foarte mulțumită de Travis. A vrut să își confirme relația, pentru că este ceva pozitiv”, spune o sursă PEOPLE despre vedeta Keeping Up with the Kardashians, care și-a oficializat relația Instagram săptămâna aceasta.

„A fost o vreme singură și nu se aștepta ca relația lor să devină romantică”, adaugă sursa.

„Se simte foarte norocoasă. Îi place să-și petreacă timpul cu Travis.”

În ianuarie, o sursă a declarat pentru PEOPLE că, Kardashian, 41 de ani, și bateristul Blink-182 „se întâlneau de aproximativ o lună sau două”, adăugând că „sunt prieteni de multă vreme, dar a devenit romantic”, sursa a spus.

„Lui Travis i-a plăcut de ceva vreme de ea”, a spus un insider.

Pe lângă faptul că locuiește în aceeași comunitate Calabasas, California, ca și Kardashian, Barker, în vârstă de 45 de ani, a făcut anterior camee scurte pe KUWTK. De când au început să se întâlnească, noul cuplu a petrecut timp cu familiile celuilalt.

„Îi place de mult timp și tocmai a devenit mai deschisă la idee. Este un tip bun și un tată cu adevărat grozav”, a spus o sursă.

„Familia și prietenii ei îi plac foarte mult. Copiii lor se înțeleg și ei, ceea ce este drăguț”.

Kardashian și fostul ei, Scott Disick, sunt părinți celor trei copii ai lor: fiii Mason, de 11 ani și Reign, de 6 ani, precum și fiica Penelope, în vârstă de 8 ani. Kardashian și Disick, în vârstă de 37 de ani, și-au încheiat relația de nouă ani în iulie 2015.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata