Kylie Minogue va face un cover al clasicului Oasis pentru a 40-a ediție a carității BBC „Children in Need”

0

Un cover realizat de Kylie al unui clasic Oasis și un film despre viața din aceste vremuri vor fi printre cele mai importante momente ale acestui an, la aniversarea distanțată social de 40 de ani, Children In Need, difuzat vineri seară.

Emisiunea anuală de apel de caritate a BBC revine pentru marele său scor 4-0, cu o mulțime de fețe familiare.

Acesta va fi găzduit în direct într-un studio londonez de Mel Giedroyc, alături de Alex Scott, Chris Ramsey și Stephen Mangan.

Vor veni împreună pentru a ajuta la strângerea de bani pentru copiii defavorizați din Marea Britanie. Evenimentul de anul trecut a strâns un total „pe noapte” de 47,9 milioane de lire sterline. Guru-ul fitnessului, Joe Wicks, și-a finalizat vineri dimineața provocarea de antrenament de 24 de ore, strângând peste 1 milion de lire sterline. Într-o schimbare epică similară de strângere de fonduri va fi fostul gazdă One Show Matt Baker, care se întoarce pentru Rickshaw Challenge.

Înaintea programului live de la BBC One, un grup de cântăreți și muzicieni – inclusiv Kylie, Bryan Adams, Cher și Nile Rodgers – au lansat coperta caritabilă a piesei Oasis, Stop Crying Your Heart Out.

Versiunea lor a succesului legendelor Britpop din 2002, care include și Gregory Porter, Lenny Kravitz, Paloma Faith și KSI, a primit prima difuzare la emisiunea The Zoe Ball Breakfast Show de la Radio 2 vineri dimineață.

„Mai intens decât oricând” „Children in Need este o organizație caritabilă atât de specială și atât de iubită de toată lumea, inclusiv de mine”, a declarat vedeta australiană Kylie.

„A fost un privilegiu să particip la această înregistrare cu atât de mulți artiști uimitori.” „Anul acesta se simte chiar mai intens decât oricând și sper că ne putem aduna cu toții pentru a crește cât mai mult posibil”, a adăugat ea.

Anul acesta se întoarce prezentatorul Giedroyc, care a glumit că, „Copiii care au nevoie” „sunt acum mai în vârstă decât mine, nu-mi vine să cred! „Este o onoare absolută pentru mine să mă alătur restului trupei care găzduiește un spectacol incitant, fabulos, surprinzător și distractiv – va fi o înflorire strălucitoare și o noapte uimitor de încântătoare de televiziune de top!” a adăugat vedeta Mel și Sue și fosta gazdă Bake Off.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și